Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool θα πάλευε για την τετράδα χωρίς τον van Dijk»

«Η Liverpool θα πάλευε για την τετράδα χωρίς τον van Dijk»

Την άποψή του για την Liverpool εξέφρασε ο πρώην επιθετικός της, Jamie Redknapp μέσω του Sky Sports και δεν ήταν αυτή, που θα περίμεναν οι φίλοι των Reds, καθώς δήλωσε πως η ομάδα του Klopp θα πάλευε για την τετράδα χωρίς τον Virgil van Dijk.

Ναι μεν, αυτό δείχνει πως και ο ίδιος, ο Redknapp αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικός είναι για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά ο 46χρονος δεν έχει σε εκτίμηση και τους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Redknapp έχρισε τους Reds ως φαβορί για τον τίτλο μετά την ήττα της City στο Carrow Road και μίλησε για τον Virgil van Dijk:

“ Για εμένα μετά την ήττα, η Liverpool είναι το φαβορί για εμένα. Είναι πέντε βαθμούς μπροστά, αλλά έχουν και ένα πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών μπροστά τους. ”

“ Συγγνώμη, που θα το πω, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν χάσει και έναν παίκτη για 6 μήνες, λόγ  τραυματισμού. Είναι το ίδιο με το να βγάλεις τον Virgil van Dijk από το κέντρο της άμυνας της Liverpool για εμένα. ”

“ Αν βγάλεις τον Virgil van Dijk από την ομάδα της Liverpool, θα παλέυει για την τετράδα, όπως είχε κάνει. Ήρθε όμως στην ομάδα και έφτασαν τους 97 πόντους και κατέκτησαν το Champions League πέρσι. ”

“ Παρόμοια διαφορά κάνει και ο Laporte για την Manchester City. ”

Ο Virgil van Dijk επιχειρεί τάκλιν στον αγώνα με την Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com