Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Έχουμε ο,τι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας»

van Dijk: «Έχουμε ο,τι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Το πρώτο international break της σεζόν 2019-20 έφτασε στο τέλος του, και όπως όλοι, έτσι και ο Virgil van Dijk μπαίνει σε ρυθμούς ‘συλλογικών’ υποχρεώσεων.
Μιλώντας στη Mirror μετά τη δεύτερη νίκη της εθνικής Ολλανδίας στα ισάριθμα παιχνίδια πού έδωσε τις τελευταίες ημέρες, ο ‘κολοσσός’ της άμυνας της Liverpool δήλωσε έτοιμος να εστιάσει και πάλι στις υποχρεώσεις του με την ομάδα μας, για την οποία τόνισε ότι έχει τη νοοτροπία και τις ικανότητες προκειμένου να πετύχει τους φετινούς στόχους της.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Virg:

«Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια πού έχουμε μπροστά μας.»

«Έχουμε 7 παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, οπότε ο στόχος είναι να κάνουμε 7 νίκες. Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε και να κάνουμε.»

«Είναι δύσκολο να πεις αν το να συγκεντρώσουμε τους ίδιους βαθμούς με την περασμένη σεζόν θα είναι αρκετό αυτή τη φορά. Πρέπει να κερδίζεις τα δικά σου παιχνίδια, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σκέφτεσαι.»

«Ξέρουμε ακριβώς πόσο καλή θα είναι και φέτος η Manchester City στην Premier League.»

«Υπάρχουν όμως και άλλες διοργανώσεις στις οποίες μπορούμε να έχουμε επιτυχία. Για τις επόμενες εβδομάδες, θα παίζουμε σχεδόν συνέχεια Σάββατο/Τετάρτη.»

«Και έρχονται μερικά δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε την Chelsea εκτός έδρας, τη Napoli επίσης εκτός στην Ευρώπη. Το League Cup δεν είναι ποτέ εύκολο.»

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο πρόκειται να είναι, τόσο κατά την προσεχή περίοδο, όσο και σε όλη τη σεζόν. Όμως έχουμε τη νοοτροπία (mentality) και τους παίκτες για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια πού έχουμε μπροστά μας.»

Ο Virgil έκλεισε ως εξής:

«Ήταν μία καλή εβδομάδα, καθώς καταφέραμε να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών με την εθνική ομάδα. Και τώρα εστιάζω στην αποθεραπεία, και στο να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Newcastle το Σάββατο.»

O Virgil van Dijk στο παιχνίδι του Turf Moor της Burnley.
O Virgil van Dijk στο παιχνίδι του Turf Moor της Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com