Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Owen: «Ο Salah είναι εγωιστής και ενδιαφέρεται μόνο για τα γκολ»

Owen: «Ο Salah είναι εγωιστής και ενδιαφέρεται μόνο για τα γκολ»

Ο Owen σκόραρε δις στην 300αρα του Houllier

Συνεχίζει να προκάλει με τις δηλώσεις του, ο πρώην επιθετικός των Reds, Michael Owen, καθώς δήλωσε πως ο Mohamed Salah είναι εγωιστής και σε αντίθεση με τους Bobby Firmino και Sadio Mane, ενδιαφέρεται μόνο για τα γκολ!

Ο πρώην επιθετικός μίλησε για την Κόκκινη επίθεση:

“ Κοιτάζεις την επίθεση της Liverpool και βλέπεις πως έχουν τον Bobby Firmino, που κατά πάσα πιθανότητα είναι ο λιγότερο εγωιστής παίκτης στον κόσμο. Είναι ένα πραγματικό όνειρο να παίζεις μαζί του. ”

“ Έπειτα έχεις τον Mohamed Salah, που είναι εγωιστής και ενδιαφέρεται μόνο για το σκοράρισμα. Θέλει απλά να είναι ο σκόρερ της ομάδας. Ο Sadio Mane βρίσκεσαι κάπου στη μέση, του αρέσει να σκοράρει και είναι όσο εγωιστής χρειάζεται, αλλά επίσης είναι γενναιόδωρος στις πάσες του. ”

“ Πιστεύω πως υπάρχει μια καλή ισορροπία στην ομάδα, αλλά δημιούργησε πρόβλημα. Έβλεπα τον αγώνα με την Burnley στην τηλεόραση και υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις, που ο Salah δεν πάσαρε την μπάλα. Αυτό το έβλεπα να έρχεται. Τέτοια προβλήματα υπάρχουν και είναι δουλειά του Klopp να τα λύνει. Θεωρώ όμως πως υπάρχει ισορροπία στην επίθεση. ” Σημείωσε ο Owen.

“ Πάντα πρέπει να υπάρχει σε μια ομάδα ένας περισσότερο και ένας λιγότερο εγωιστής. Αυτό είχε συμβεί και με εμένα, όταν ήμουν στα καλύτερά μου μαζί με τον Emile Heskey. Αν όμως με έβαζες μαζί με έναν επιθετικό με μεγαλύτερη δίψα για γκολ, ίσως να μην είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. ”

“ Δεν νομίζω πως το πρόβλημα θα παραμείνει και πιστεύω πως ο Salah θα κοιτάξει να πασάρει την μπάλα την επόμενη φορά που θα την πάρει. Θα είναι πιο προσεκτικός. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν συχνά στα αποδυτήρια. ” Είπε ο Owen.

“ Δυστυχώς όμως για τον Jürgen Klopp, συνέβη μπροστά τις κάμερες. Τέτοια πράγματα όμως συμβαίνουν πολύ συχνά στα αποδυτήρια. Είναι δουλειά του προπονητή να τα έχει καλά με όλους. ”

Ο Owen δεν πιστεύει πως η Liverpool αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com