Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μένει στο Melwood για προπονήσεις ο Adrian!

Μένει στο Melwood για προπονήσεις ο Adrian!

Διακοπή υπάρχει στα πρωταθλήματα αυτή την εβδομάδα, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγουν όλοι από την Αγγλία και από το Melwood. Για παράδειγμα, ο Adrian θα παραμείνει στο Νησί και θα κάνει αυτές τις ημέρες εντατικές προπονήσεις, προκειμένου να βελτιωθεί και να μπορέσει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Ο Ισπανός κράτησε το πρώτο του clean sheet στην προχθεσινή αναμέτρηση με την Burnley και θα δουλέψει τις επόμενες ημέρες στο Melwood με τον John Achterberg. Συγκεκριμένα, η Liverpool θέλει να βελτιώσει ο Adrian την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια και σε αυτό θα επικεντρωθεί στις εν λόγω προπονήσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεκινήσει βασικός και στον αγώνα με την Newcastle στις 14 του μηνός, ενώ κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα συμβεί και στα υπόλοιπα ματς του Σεπτεμβρίου, ίσως εκτός από εκείνο με την MK Dons για το Carabao Cup.

Οι Reds θέλουν να ελπίζουν πως ο Alisson Becker θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά ως τότε ο Adrian θα πρέπει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο 100%, καθώς αναμένεται να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στο Uefa Champions League.

Ο Adrian θα δουλέψει στο Melwood.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com