Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας»

Henderson: «Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας»

Απόλυτα χαρούμενος και ευχαριστημένος εμφανίστηκε μετά τον Jürgen Klopp και ο Jordan Henderson στις δηλώσεις, που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για τον χθεσινό αγώνα με την Arsenal στο Anfield, τον οποίο οι Reds κέρδισαν με σκορ 3-1.

Ο Hendo σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας και το παιχνίδι:

“ Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Πήραμε και άλλους 3 βαθμούς κόντρα σε μια καλή ομάδα και πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος από την συνολική μας εμφάνιση στο ματς. ”

“ Είχαν (Η Arsenal) ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αφού είχαν κερδίσει και τα δύο τους παιχνίδια. Γνωρίζαμε όμως πως μπορούσαμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα, αν κάνουμε τα σωστά πράγματα, εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες μας, αμυνθούμε καλά και αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Τα κατάφεραμε όλα αυτά, οπότε συνολικά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. ”

“ Είμαστε όμως απογοητευμένοι με το γκολ της Arsenal. Θα έπρεπε να είχα απομακρύνει την μπάλα. Πρέπει όμως να είμαστε ευχαριστημένοι με τους 3 βαθμούς. Πάντα είναι δύσκολα στην Premier League. Ήταν ακόμη μια καλή εμφάνιση από την ομάδα. ” Σημείωσε ο Henderson.

Ρωτήθηκε και για το καταπληκτικό δεύτερο γκολ του Mo Salah:

“ Ήταν ένα πανέμορφο γκολ. Έτρεξε και τελείωσε την φάση με το αριστερό, όπως έχουμε ξαναδεί και άλλες πολλές φορές. Όλα τα γκολ ήταν πολύ καλά. ”

“ Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με την Burnley. ”

Ανώτεροι χθες οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com