Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carroll: «Δεν ήξερα τους παίκτες της Liverpool όταν υπέγραψα»

Carroll: «Δεν ήξερα τους παίκτες της Liverpool όταν υπέγραψα»

Andy Carroll

Μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της Liverpool, ο Andy Carroll παραδέχθηκε πως δεν γνώριζε τους παίκτες των Reds, όταν υπέγραψε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2011.

Ο επιθετικός της Newcastle αποκάλυψε μάλιστα και τον λόγο:

“ Όταν έπαιζα στην Newcastle συνήθιζα να είμαι σπίτι, να βγαίνω με τους κολλητούς μου, να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν έβλεπα ποδόσφαιρο και δεν ήξερα τους παίκτες. ”

“ Συνήθιζα να ρωτάω το πρωί του Σαββάτου με ποιον παίζουμε. Δούλευα απλά τις τακτικές στο προπονητικό κέντρο, αλλά μέχρι την τελική συνάντηση δεν ήξερα με ποιον παίζουμε, εκτός αν ρώταγα κάποιον. ”

“ Όταν ήμουν στο ελικόπτερο για το Liverpool κατάλαβα πως ήξερα μόνο τον Stevie G και τον Carragher. Κανέναν άλλον. Ο μάνατζερ μου είχε χρόνο να μου πει μερικούς και μπήκα στο Google, για να δω την ομάδα. Ήταν άσχημο, γιατί ήταν οι παίκτες της Liverpool, αλλά δεν το έκανα από έλλειψη σεβασμού. Δεν έβλεπα καθόλου ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Carroll.

Αποκάλυψε και πως έγινε η μεταγραφή του στην Liverpool:

“ Ήταν τρελό. Ήμουν στο γυμναστήριο και έκανα ποδήλατο, όταν είδα στο Sky Sports News, πως απορρίφθηκαν οι προτάσεις των 20, των 25 και των 30 εκατομμυρίων. Όλοι με ρώταγαν τι συμβαίνει και εγώ τους έλεγα πως θα μείνω γιατί είχα υπογράψει νέο συμβόλαιο. ”

“ Έπειτα είδα ξαφνικά τον προπονητή και μετά βρέθηκα στο αεροπλάνο με προορισμό το Liverpool.”

Το περίφημο γκολ του Andy Carroll στον ημιτελικό του FA Cup με την Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com