Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ήταν χαρούμενος με την αλλαγή ο Chamberlain»

Klopp: «Δεν ήταν χαρούμενος με την αλλαγή ο Chamberlain»

Ο Alex Oxlade-Chamberlain πραγματοποίησε προχθές την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός μετά τον Απρίλιο του 2018 και τον ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Roma στο Anfield, όμως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Bobby Firmino, κάτι που δεν του άρεσε, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Jürgen Klopp.

Αναλυτικά ο Jürgen δήλωσε για τον Ox:

“ Όλοι γνωρίζουμε τον Ox και πόσο μεγάλο potential έχει. Μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι μας, αλλά είναι φυσιολογικό μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Μπορούν να υπάρξουν και καλές και κακές στιγμές. Αυτό είναι 100% σίγουρο, αλλά πρέπει να συνηθίσεις στην ένταση του παιχνιδιού. ”

“ Όσο αφορά την θέση του, είχε να παίξει εκεί αρκετό καιρό. Ναι, σε κάποια διαστήματα στην προετοιμασία έπαιξε εκεί. Γι’ αυτό είπα πως η ευθύν ήταν δική μου, γιατί εγώ πήρα την απόφαση να τον χρησιμοποιήσω σε αυτήν την θέση και όχι εκείνος. Ήταν όμως καλός και έκανε μια μεγάλη πάσα, η οποία οδήγησε στην ευκαιρία του Mo Salah. Είμαι μια χαρά με αυτό. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Μάλλον δεν ήταν χαρούμενος με την αλλαγή του μετά από 45 λεπτά. Δεν είπε κάτι, αλλά μπορώ να το φανταστώ. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Ήταν 45 λεπτά σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Ήταν αρκετά ζωντανός στο πρώτο ημίχρονο και πιστεύω πως άξιζε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Και εμείς και εκείνος. ”

Παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com