Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Να κερδίσουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε»

Henderson: «Να κερδίσουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε»

Το τρίτο του τρόπαιο με την Liverpool και δεύτερο μέσα σε 2.5 μήνες πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης στο Besiktas Park ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson και έδωσε αμέσως το σύνθημα για την συνέχεια, προκειμένου να συνεχίζουν να πανηγυρίζουν τίτλους οι Reds.

Ο Hendo μίλησε για το ματς με τους Μπλε:

“ Ήταν δύσκολο, ειδικά με την παράταση. Αρκετοί παίκτες δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν την μπάλα και έκαναν λάθος πάσες. Έπρεπε να κρατήσεις την μπάλα και να κάνεις μια κίνηση, ώστε να καταφέρεις να πάρεις μια ανάσα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και η Chelsea είναι μια καλή ομάδα. ”

“ Δεν θέλαμε να χάσουμε στα πέναλτι, όπως έγινε στο Community Shield. Ευτυχώς όμως αυτή τη φορά κερδίσαμε και είμαι περήφανος για τον Adrian, ο οποίος μόλις ήρθε στην ομάδα έγινε και ήρωας. ”

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την νίκη μας. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε. Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Είμαστε ευτυχισμένοι που ήρθαμε εδώ, κερδίσαμε το τρόπαιο και τώρα θα το φέρουμε πίσω στο σπίτι. ”

Αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Southampton το Σάββατο για την 2η αγωνιστική της Premier League:

“ Πρέπει να απολαύσουμε την νίκη μας, αλλά θα πρέπει και να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο. ” Τόνισε ο Henderson.

Συνεχίζουν να σηκώνουν τρόπαια οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com