Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: «Κανένας επιθετικός δεν θέλει να έρθει στη Liverpool»

Neville: «Κανένας επιθετικός δεν θέλει να έρθει στη Liverpool»

Το μεταγραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Liverpool εξήγησε ο πρώην παίκτης της Manchester United, Gary Neville μέσω της εκπομπής του Sky Sports, “Big Season Debate”.

Ο Gary θεωρεί πως είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει κάποιον επιθετικό η Liverpool:

“ Ποιος striker θα ήθελε να έρθει στη Liverpool; Αν είσαι η Liverpool και θες να ξοδέψεις 75 εκατομμύρια για έναν επιθετικό θα έχεις ένα πρόβλημα, καθώς κανένας από την επιθετική τριάδα δεν θα θέλει να μείνει στον πάγκο. Θα πρέπει να πεις σε έναν από τους 3, πως θα έρθει ένας άλλος παίκτης θα εσύ θα κάτσεις στον πάγκο. Έτσι θα έχεις πρόβλημα. ”

“ Εμείς (United) είχαμε το ίδιο πρόβλημα στα τέλη της δεκαετίας του 90’ και στις αρχές του 2000 με τον Beckham, τον Scholes, τον Giggs και τον Keane.”

“ Ήταν τόσο καλοί, που όποιος και να ερχόταν δεν μπορούσε να παίξει. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πέτυχε και η μεταγραφή του Veron. Δεν γινόταν να χαλάσει αυτή η τετράδα και πιστεύω πως η Liverpool έχει το ίδιο πρόβλημα τώρα, ακόμη και αν ήθελε να ξοδέψει 75 εκατομμύρια. ” Είπε ο Neville.

“ Έχουν μια πολύ καλή επιθετική τριάδα, την οποία δεν μπορούν να βελτιώσουν αυτή τη στιγμή, γιατί κανένας επιθετικός δεν θα ήθελε να έρθει. ”

“ Αν παίζεις στην Barcelona ή σε όποια άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα, θα κοιτάξεις τους παίκτες της Liverpool και δεν θα πας εκεί. Θα σκεφτείς πως δεν θα παίξεις. ”

Ο Firmino θα είναι ο βασικός επιθετικός της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com