Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Barnes: «Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Η Liverpool έχει ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές της μεταγραφές, όπως όλα δείχνουν και ο John Barnes θεωρεί πως η ομάδα δεν χρειαζόταν να προχωρήσει σε περαιτέρω προσθήκες, καθώς αρκετοί παίκτες θα επιστρέψουν από τραυματισμούς και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Barnes έκανε την συγκεκριμένη δήλωση σε συνέντευξη με την Evening Standard:

“ Στη Liverpool επιστρέφουν οι Joe Gomez και Alex Oxlade-Chamberlain. Εκτός από αυτό, δεν θεωρώ πως χρειαζόμαστε να ενισχυθούμε. ”

“ Έχουμε μια καλή και υγιής ομάδα. Ο Adam Lallana θα είναι καλά φέτος. Πάντα είναι καλό να κάνεις μεταγραφές, αλλά δεν θεωρώ πως η Liverpool έχει ανάγκη κάποιον παίκτη. ”

“ Αν η Liverpool ήθελε να φέρει κάποιον αναπληρωματικό, τότε εντάξει. Αλλά δεν νομίζω πως το χρειαζόμαστε. Μπορείς να βρεις αναπληρωματικούς και παίκτες για το rotation από παντού. Η ομάδα έχει αναπληρωματικούς για όλες τις θέσεις. ”

“ Στην Manchester City τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί πρέπει να έχει τεχνικούς παίκτες για αναπληρωματικούς. Εμείς δεν χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παίκτες, γιατί ο Jürgen δεν παίζει με αυτόν τον τρόπο. Θέλει οι παίκτες του να δουλεύουν μέσα στο γήπεδο. Είμαστε διαφορετική ομάδα. ” Είπε ο Barnes.

“ Δείτε απλά τι κάναμε πέρυσι χωρίς τον Alex (Chamberlain) και σκεφτείτε τι μπορούμε να κάνουμε φέτος. ”

Σημαντική η επιστροφή Chamberlain για τον Barnes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com