Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τουλάχιστον 6 ομάδες θα διεκδικήσουν φέτος το πρωτάθλημα»

Klopp: «Τουλάχιστον 6 ομάδες θα διεκδικήσουν φέτος το πρωτάθλημα»

Ο Jürgen Klopp στο πρώτο μέρος της αποκλειστικής του συνέντευξης στο Sky Sports μίλησε για τις μεταγραφές και ξεκαθάρισε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Στο δεύτερο σχολίασε την φετινή Premier League.

Ο Γερμανός μάλιστα πιστεύει πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο περισσότερες ομάδες από ότι πέρυσι:

“ Μπορώ να πω πως τουλάχιστον 6 ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο φέτος. Η Everton, για παράδειγμα είναι αρκετά φιλόδοξη. Έχουν κάνει πολλές μεταγραφές και πιστεύω πως θα έχουν μερικοί παίκτες ακόμη. Είχαν μια καλή ομάδα και πέρυσι και φέτος έχουν βελτιωθεί. Έκαναν ενδιαφέρουσες μεταγραφές. ” Είπε ο Klopp.

“ Επίσης δεν ξέρω γιατί ο κόσμος πιστεύει, πως η Arsenal δεν θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα ή πως η Chelsea δεν θα το διεκδικήσει με τον Frank Lampard, ο οποίος έφερε ενθουσιασμό στον σύλλογο. ”

“ Okay, δεν μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά έφεραν όλα τα νέα παιδιά, που ήταν δανεικοί για χρόνια. Θα ευνοηθούν από αυτό. Ήταν σαν είχε χτιστεί η ομάδα για την απαγόρευση μεταγραφών. Τώρα ο Tammy Abraham και όλα τα νέα παιδιά έχουν επιστρέψει. Πρόκειται για μια φανταστική ομάδα. ”

Ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί πόσο έχει προχωρήσει η ομάδα σε σχέση με την τελευταία της συνάντηση με την Norwich (4-5 Ιανουάριος 2016):

“ Όχι, όχι δεν το έχω κάνει αυτό και δεν υπάρχει χρόνος να το κάνω. Είναι μια εκπληκτική μέχρι στιγμής. Ελπίζουμε να έρθουμε και άλλες καλές στιγμές. ”

Πολλά έχουν αλλάξει από το 4-5 του 2016 για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com