Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η άποψη του Noel Gallagher για την Liverpool!

Η άποψη του Noel Gallagher για την Liverpool!

Ο Noel Gallagher, πρώην μέλος των Oasis, και οπαδός της Manchester City, δεν δίστασε να απαντήσει με περιφρονητικό τρόπο για τους Κόκκινους, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο Sky Sports.

«Νομίζω ότι θα κερδίσουμε 4 τίτλους (στη σειρά).» είπε.

«Δεν βλέπω να μας πλησιάζει κάποιος τη σαιζόν που έχουμε μπροστά μας.» συνέχισε.

«Η Liverpool είχε την καλύτερη χρονιά της, σε όλη τους την ζωή και πάλι ήρθαν δεύτεροι- κάτι που το βρήκα διασκεδαστικό.»

«Δεν νομίζω ότι θα μας πλησιάσει η Liverpool. Ούτε και κανένας άλλος. Όσο μένει ο Guardiola θα κερδίζουμε το πρωτάθλημα κάθε χρονιά.»

Ο Gallagher βρισκόταν στα αποδυτήρια της City, όταν η ομάδα του Guardiola πανηγύρισε για 2η συνεχόμενη φορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όταν ρωτήθηκε για τους πραγματικούς αντίπαλους της City, o52χρονος απάντησε: «Αυτοί (η Manchester United) δεν είναι πλέον οι αντίπαλοι μας. Μπορεί να ήταν για κανένα μισάωρο αλλά πλέον είναι άσχετοι.»

«UEFA. Πρέπει να πεις ότι είναι η Liverpool γιατί βρίσκονται τόσο μακριά από τους άλλους. Είναι Πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ εμείς κατακτήσαμε διαδοχικά το πρωτάθλημα.»

«Αν όμως παίζαμε 20 φορές με τη Liverpool στη σειρά, θα κερδίζαμε στους 18 και θα φέρναμε ισοπαλία στους 2.» συνέχισε.

«Η Tottenham; Συγνώμη, ποιοί; Οι Spurs; Που είναι αυτοί; Το καλύτερο πράγμα για την Tottenham είναι το γήπεδο τους που είναι όντως εκπληκτικό.» ολοκλήρωσε.

Ο Noel Gallagher στην φιέστα της Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com