Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool και Bournemouth σε διαπραγματεύσεις για τον Wilson!

Liverpool και Bournemouth σε διαπραγματεύσεις για τον Wilson!

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται το απόγευμα της Πέμπτης και η Liverpool βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Bournemouth για την παραχώρηση του Harry Wilson!

Είναι πιθανό να μην παραμείνει ο Ουαλός στο ρόστερ των Reds, παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε στα φιλικά και τα γκολ που σκόραρε. Τα Κεράσια τον θέλουν και κινούνται για την απόκτησή του.

Ο Eddie Howe μάλιστα τον θέλει, για να αντικαταστήσει τον David Brooks, ο οποίος θα λείψει για 3 μήνες με τραυματισμό.

Η Liverpool, σύμφωνα με τον Dominck King, δεν θα ήθελε να πουλήσει τον παίκτη μετά τις καλές του εμφανίσεις στα φιλικά και την δεδομένη στιγμή οι δύο ομάδες μιλάνε για τον δανεισμό του παίκτη.

Ο Jürgen Klopp θα πρέπει να πάρει τις εγγυήσεις του αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει ο Wilson στην Bournemouth, για να δώσει την συγκατάθεσή του και να προχωρήσει το deal.

Οι διαπραγματεύσεις πηγαίνουν καλά και η Bournemouth θεωρεί πως η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Τα Κεράσια θα πληρώσουν και ένα ποσό στους Reds, αν τελικά συμφωνήσουν οι δύο ομάδες για τον μονοετή δανεισμό του Wilson.

Επίσης, η Bournemouth θα αναγκαστεί να πληρώσει κάποια χρήματα (αν κλείσει η συμφωνία) στη Liverpool, αν ο παίκτης δεν συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Η Bournemouth θέλει τον Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com