Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στην City»

Virgil: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στην City»

Σίγουρος για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή στον αγώνα κόντρα στην Manchester City εμφανίστηκε ο Virgil van Dijk στις δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Ολλανδός μίλησε για το παιχνίδι του Wembley:

“ Πρέπει να είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο στον αγώνα της Κυριακής. Δεν θα κερδίσουμε το Community Shield, αν παίξουμε όπως και με την Napoli. Είναι τόσο απλό και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. ”

“ Έχουμε μια εβδομάδα, για να το κάνουμε και ένα φιλικό. Θα είναι πολύ καλό και για τα παιδιά που επιστρέφουν. Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στην City.”

Αν έχει προβληματιστεί από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας:

“ Η ομάδα έχει πολλά ακόμη να δώσει. Κάποιες στιγμές κόντρα στην Napoli παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κάποιος λόγος, για τον οποίο είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. ”

“ Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και απλά να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Η Napoli ήταν απλά λίγο καλύτερη από εμάς. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία από εμένα. Η σεζόν μας ξεκινάει κανονικά την Κυριακή, οπότε ας συγκεντρωθούμε σε αυτό. ”

Όσο για το περιστατικό με τον Klopp στο φιλικό με την Napoli:

“ Είπαμε κάποια πράγματα μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται να σας πω τι ακριβώς. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους. ”

“ Μερικές φορές πρέπει να πεις την αλήθεια. Αυτό είναι όλο. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Αν θεωρεί πως πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα:

“ Ταξιδέψαμε αρκετά. Ταξιδέψαμε στην Αμερική και προπονηθήκαμε εκεί. Φυσικά και πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το ματς με την Napoli. Μας λείπουν σημαντικοί παίκτες, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις. ”

Απαραίτητη η βελτίωση για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com