Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιος είναι ο Harvey Elliott; Το προφίλ του νέου παίκτη της Liverpool

Ποιος είναι ο Harvey Elliott; Το προφίλ του νέου παίκτη της Liverpool

O Harvey Elliott, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου!

Η Liverpool επιβεβαίωσε την δεύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς ο Harvey Elliott ολοκλήρωσε την μετακίνηση του από τη Fulham.
Η πιθανότητα να κερδίσει ο 16χρονος το ντεμπούτο στο σημερινό φιλικό των Reds εναντίον της Napoli, είναι μεγάλη, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των 23 παικτών για το Εδιμβούργο.

Οι οπαδοί των Κόκκινων ήταν βέβαια ενήμεροι για την εξέλιξη αυτή μετά τις αναφορές ότι η Liverpool είχε κερδίσει την κούρσα για την υπογραφή του στις αρχές του Ιουλίου.

Οι Κόκκινοι συναγωνίστηκαν επιτυχώς στο όλο θέμα το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για τον παίκτη, μεταξύ των οποίων των Real Madrid και Paris Saint-Germain.

Παραθέτουμε λοιπόν κάποια στοιχεία για τον παίκτη.

Γεννήθηκε το 2003 στο Λονδίνο και ξεκίνησε στην Queens Park Rangers, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Ακαδημία της Fulham.

Εκεί έσπασε το ρεκόρ του πιο νέου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη όταν έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Fulham σε ηλικία 15 χρονών και 174 ημερών.

Στη συνέχεια έγινε ο πιο νέος παίκτης που έπαιξε σε αγώνα της Premier League, όταν έπαιξε εναντίον της Wolves σε ηλικία 16 χρονών και 30 ημερών.

Ο Scott Parker χάρισε στον μικρό playmaker και μια δεύτερη συμμετοχή την τελευταία μέρα της σαιζόν στην ήττα της ομάδας του με 4-0 από τη Newcastle.

Σε ποια θέση του αρέσει να παίζει;

Ο διεθνής με την Εθνική Αγγλίας Under 17 είναι επιθετικός μέσος και στους περισσότερους αγώνες στους οποίους έχει παίξει, η θέση του ήταν στην δεξιά πτέρυγα των ομάδων του.

Τι είδους παίκτης είναι;

Του αρέσει να παίζει τόσο από την αριστερή όσο και από την δεξιά πλευρά αν και η δεύτερη επιλογή είναι η θέση που προτιμά.

Θεωρείται εκπληκτικός ακραίος επιθετικός που δεν διστάζει να εξαπολύσει επιθέσεις και να σκοράρει τέρματα, ακόμα και έξω από την περιοχή του αντιπάλου.

O Elliott έξω από το Anfield πριν 5 χρόνια!
O Elliott έξω από το Anfield πριν 5 χρόνια!

Ο μεσοεπιθετικός ο οποίος θα γίνει 17 χρονών τον Απρίλιο έχει παίξει για τις Under 18 και Under 23 της Fulham και θεωρείται αξιόπιστος και έμπειρος παίκτης παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Παρουσιάστηκε επίσημα από τη Liverpool o Harvey Elliott σήμερα το πρωί.
Παρουσιάστηκε επίσημα από τη Liverpool o Harvey Elliott σήμερα το πρωί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com