Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κακή εμφάνιση και ήττα για την Liverpool

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Liverpool

Την τρίτη της φιλική ήττα γνώρισε η Liverpool και μάλιστα με το βαρύ 3-0 από την Napoli στην Σκωτία.

Οι Reds δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και άφησαν τον Insigne να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Harvey Elliott πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα.

Α’ Ημίχρονο: Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα παρέταξε τους Reds ο Jürgen Klopp, ωστόσο η εμφάνιση της ομάδας στα πρώτα 30 λεπτά δεν ήταν ανάλογη, καθώς πέρα από μια ευκαιρία του Origi στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δεν δημιούργησε άλλη ευκαιρία και δέχθηκε δύο γκολ από την Napoli. Το πρώτο γκολ προήλθε από καταπληκτική ενέργεια του Lorenzo Insigne στο 18ο λεπτό. Ο Ιταλός ολοκλήρωσε την πολύ καλή του προσπάθεια με ένα όμορφο τελείωμα. Το δεύτερο με τον Milik να τελειώνει αμέσως και σωστά την φάση μετά από ασίστ του Insigne, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Simon Mignolet. Τελικά, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια καλή στιγμή για τις δύο ομάδες.

Β’ Ημίχρονο: Χωρίς καμία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Liverpool και δέχθηκε γκολ με την πρώτη φάση που δημιούργησε η Napoli στον αγώνα στο 52ο λεπτό με τον Younes να σκοράρει με το rebound μετά από απόκρουση του Mignolet σε σουτ του Insigne. Τίποτα δεν πήγαινε καλά για τους Reds στον αγώνα και στο 62’ πραγματοποίησαν τις πρώτες τους αλλαγές με τους Brewster, Lovren, Lallana και Wilson να παίρνουν τις θέσεις των Henderson, Chamberlain, Origi και Matip. Οι αλλαγές συνεχίστηκαν μετά από 10 λεπτά για τη Liverpool με τους Gomez και Hoever να αντικαθιστούν τους Alexander-Arnold και Robertson και τους ολοκλήρωσε με τους Elliott, van den Berg, Duncan και Lewis να περνούν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Virgil van Dijk, Fabinho, Milner και Wijnaldum. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα οι Reds έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Meret πρόλαβε να αποσοβήσει το αυτογκόλ, ενώ στο 90ο απέκρουσε και το σουτ του Wilson.

Οι Reds ολοκληρώνουν τα φιλικά τους την Τετάρτη κόντρα στην Lyon.

Η σύνθεση της Liverpool:

Mignolet, Alexander-Arnold (Gomez 73′), Matip (Lovren 62′), Van Dijk (Van den Berg 78′), Robertson (Hoever 73′), Fabinho (Elliott 78′), Henderson (Lallana 62′), Milner (Lewis 78′), Wijnaldum (Duncan 78′), Oxlade-Chamberlain (Wilson 62′), Origi (Brewster 62′).

Ήττα για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com