Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζεται το τέλειο ρεκόρ της Under 18 στην προετοιμασία!

Συνεχίζεται το τέλειο ρεκόρ της Under 18 στην προετοιμασία!

Ο Jake Cain, σημείωσε ήδη 4 τέρματα σε 3 αγώνες στην προετοιμασία – μιμούμενος τον Rhian Brewster, καθώς η Under 18 των Κόκκινων πέτυχε μια δραματική νίκη με 4-3 επί της Celtic, σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Οι νεαροί Κόκκινοι ταξίδεψαν την εβδομάδα που πέρασε στη Γλασκόβη για να συνεχίσουν εκεί την προετοιμασία τους, καθώς ο Barry Lewtas, επιβλέπει μια ομάδα ,αρκετά διαφορετική από την προηγούμενη σαιζόν.

Οι Rhys Williams, Tony Clayton ,Elijah Dixon-Bonner, Jack Bearne, Abdi Sharif ,Fidel O’Rourke, Luis Longstaff βρίσκονται πλέον με την Under 23 αυτό το καλοκαίρι, ενώ οι Bobby Duncan ,Yasser Larouci, Vitezslav Jaros και Paul Glatzel προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καλέσει ο Lewtas κάποιους παίκτες από την Under 16, τους Layton Stewart, James Norris, Tyler Morton, Dominic Corness, και Oakley Cannonier μεταξύ αυτών.

Αυτός όμως που ξεχωρίζει ήδη είναι ο Jake Cain, ο δεκαεφτάχρονος μέσος του οποίου τα γκολ και η δημιουργική κλάση στον αγωνιστικό χώρο, αποδείχθηκαν σημαντικοί παράγοντες πέρυσι.

Πριν τον αγώνα στη Σκωτία, ο Cain είχε σκοράρει με δύο χτυπήματα φάουλ στη νίκη με 4-0 επί της Burton Albion και ακόμα ένα τέρμα στη νίκη με 5-0 επί της Bury.

Στον αγώνα με την Celtic τα άλλα τέρματα των νεαρών Κόκκινων τα σημείωσαν οι Norris, Stewart και Leighton Clarkson- το ταίρι του Cain στο κέντρο της ομάδας.

Ήταν μία νίκη που ο Lewtas περιέγραψε ως  «μια πραγματικά καλή δουλειά» και είναι ακριβώς αυτό που ο manager ελπίζει να δει καθώς χτίζει και πάλι μια δυνατή ομάδα για τη σαιζόν 2019/20.

Πέρυσι η Liverpool είχε τερματίσει δεύτερη-λόγω διαφοράς τερμάτων, στην U18 Premier League, χάνοντας τον τίτλο από την Derby County αλλά κατάφεραν να κερδίσουν το FA Cup Youth με τη νίκη στον Τελικό απέναντι στη Manchester City.

Χωρίς βέβαια τους Jaros, Williams, Larouci, Longstaff, Glatzel και Duncan- οι δύο τελευταίοι είχαν πετύχει μαζί 59 γκολ πέρυσι, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αλλά διατηρώντας τον πυρήνα στο κέντρο με τους Cain, Clarkson, οι οποίοι αναμένεται να φορτωθούν με περισσότερες ευθύνες , οι νεαροί Κόκκινοι ατενίζουν με αισιοδοξία τη νέα σαιζόν και ελπίζουν κι αυτοί με τη σειρά τους να τους πιάσει το μάτι του Jurgen Klopp.

O Jake Cain από την Under 18 της Liverpool.
O Jake Cain από την Under 18 της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com