Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steve Nicol : «Ο Coutinho πρέπει να επιστρέψει στη Liverpool»

Steve Nicol : «Ο Coutinho πρέπει να επιστρέψει στη Liverpool»

Ο Steve Nicol, πρώην αμυντικός των Κόκκινων ,προέτρεψε την ιεραρχία του Anfield να προχωρήσει στην επιστροφή του Philippe Coutinho στο Merseyside.

Ο Βραζιλιάνος κεντρώος δεν άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις στους οπαδούς της Liverpool, με τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα, αλλά απέτυχε να δημιουργήσει εντυπώσεις στην Ισπανία παρά τους τίτλους που κατέκτησε με την Barcelona.

Ο Coutinho συνεχίζει να ονειρεύεται μια μεταγραφή μακριά από τους Καταλανούς, και αρκετές αναφορές υποθέτουν ότι στη Liverpool θα ενδιαφέρονταν ίσως για την απόκτηση του, αν και αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο γι αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό δεν σταμάτησε όμως τον Steve Nicol από το να καλεί τους Κόκκινους να φέρουν πίσω τον Βραζιλιάνο γιατί θεωρεί ότι η ομάδα υστερεί σε δύναμη πυρός στο κέντρο και νιώθει ότι ο παίκτης θα αποτελούσε την ιδανική λύση.

«Ο Philippe Coutinho θα μπορούσε να παίξει εκεί που έπαιζε όταν έφυγε που αποτελεί βέβαια μέρος του επιθετικού τρίο, ενώ για μια περίοδο είχε παίξει και στο κέντρο» είπε στο ESPN FC.

«Έχει αποδείξει ήδη στην Premier League ότι μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις. Αυτό που προσπαθείς να αποδείξεις συνεχώς είναι να φέρνεις παίκτες που δεν κάνουν απλώς την ομάδα σου καλύτερη, αλλά τον καθένα από την βασική σου ενδεκάδα καλύτερο.» είπε.

«Φυσικά το να έχεις κάποιον με την ποιότητα του, σπρώχνεις και πιέζεις λίγο περισσότερο παίκτες σαν τον Mane και τον Salah».

«Θέλουμε να κάνουμε τη Liverpool καλύτερη. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρόβλημα στους Κόκκινους. Πως θα κάνουν την ομάδα καλύτερη αλλά και τους παίκτες ως μονάδες.»

«Ένας από τους λόγους που η City τα κατάφερε πέρυσι ήταν ότι είχαν περισσότερους γκολτζήδες. Πρόσθεσε έναν παίκτη σαν τον Coutinho. Αυτό κάνει τη διαφορά τους ενός βαθμού στην Premier League.» ολοκλήρωσε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Liverpool, Steve Nicol.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Liverpool, Steve Nicol.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com