Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια υπέροχη εμφάνιση από τα παιδιά»

Klopp: «Ήταν μια υπέροχη εμφάνιση από τα παιδιά»

Πρώτος φιλικός αγώνας της σεζόν για τη Liverpool και πρώτα χαμόγελα για τον Jürgen Klopp αναφορικά με την εμφάνιση και την νίκη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός για την απόδοση των παικτών του ανέφερε:

“ Ήταν μια συνολικά πολύ καλή εμφάνιση από τα παιδιά. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονα κόντρα σε μια καλή και πολύ δυνατή ομάδα. Οι παίκτες έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους με την μπάλα στα πόδια και υπήρξε συνεχής κίνηση στο παιχνίδι. Μου άρεσε αρκετά, όπως επίσης και οι εμφανίσεις των παικτών. ”

“ Ήμασταν καλοί και από τακτικής πλευράς, καλοί στην πίεση και καλοί στις αντεπιθέσεις. Είμαστε μαζί μόνο μια εβδομάδα και τα παιδιά έπαιξαν τόσο καλά. Μου άρεσε το παιχνίδι. ” Είπε ο Klopp.

Αν η κατάκτηση του Champions League έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα:

“ Πρέπει να είναι χαρούμενοι οι παίκτες που είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά δεν γυρνάνε όλα γύρω από αυτό. Δεν σκεφτόμαστε 24 ώρες την ημέρα, ότι κατακτήσαμε το Champions League. Το κατακτήσαμε πριν από πέντε εβδομάδες, πήγαμε διακοπές και είχα τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές της ζωής μου. Μου άρεσε αρκετά, αλλά τώρα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε κάτι και του χρόνου. ”

Αν υπολογίζει τον Sepp van den Berg για την πρώτη ομάδα:

“ Εξαρτάται. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, αλλά θα πρέπει και τα παιδιά να την περάσουν. Είναι ένας υπέροχος παίκτης, αλλά εξαιτίας των κανόνων της FIFA δεν είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή. Έχουμε όμως άλλους καλούς παίκτες. ”

“ Πίστεψε πως το μέλλον του είναι εδώ και το ίδιο πιστεύουμε και εμείς. Τώρα είναι εδώ και θα δουλέψουμε μαζί. Είναι 17 ετών, αλλά όταν τον βλέπεις συνέχεια τον ξεχνάς. Έχει πολλά να μάθει ακόμα. Έχει αρκετό χρόνο να βελτιωθεί και αυτό είναι πολύ θετικό. ”

Η Liverpool νίκησε με 0-6 την Tranmere.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com