Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα δώσω ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Klopp: «Θα δώσω ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Η Liverpool επιστρέφει στη δράση αύριο το βραδύ μετά από περίπου 1.5 μήνα και αντιμετωπίζει την Tranmere Rovers, σε ένα φιλικό το οποίο αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες οι νέοι παίκτες της ομάδας, όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες της ομάδας στην προετοιμασία:

“ Μπορώ να πω πως δεν είναι εύκολο για τους μικρούς να γίνουν αυτόματα μέλοι της πρώτης ομάδας. Είμαστε μια δυνατή ομάδα και δεν είναι εύκολο για τους μικρούς. Πάντα έτσι ήταν. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Πρέπει να κάνουν όλα τα απαραίτητα βήματα, εμείς θέλουμε να γίνουν το μέλλον μας. Πρέπει να το θέλουν και αυτά. ”

“ Είναι μια υπέροχη ομάδα με φανταστικούς προπονητές. Όποιος και αν κάνει την προπόνηση, είτε είμαι εγώ, είτε ο Pep Lijnders, είτε ο Neil Critchley. Η προετοιμασία πάντα είναι για τα νεαρά παιδιά. Πολλά θα έρθουν μαζί μας και στην Αμερική και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Τους χρειαζόμαστε και θα τους δώσουμε χρόνο. Έχουμε ανάγκη στην επίθεση και εκεί διαθέτουμε τον Bobby Duncan και τον Paul Glatzel. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αγωνιστούν. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τα νέα παιδιά και μπορούν να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Tranmere, αλλά όχι μόνο αυτό. Και στο ματς με την Dortmund. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός και θέλω να δώσω ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Είναι καλό για εμάς και για τα παιδιά. ”

Ο Rhian Brewster θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com