Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην Ιταλία ο Lovren»

«Έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην Ιταλία ο Lovren»

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του John Barnes για τον Dejan Lovren, εν μέσω του ενδιαφέροντος της Milan για τον αμυντικό της ομάδας μας.

Η φημολογία πού θέλει τη Milan να ενδιαφέρεται για τον Dejan Lovren καλά κρατεί, και δημοσίευμα του 90min το ‘χοντραίνει’ λίγο παραπάνω.

Το αμφιβόλου αξιοπιστίας μέσο, επικαλούμενο ως πηγή το Calciomercato, υποστηρίζει σε σημερινό του άρθρο ότι εκπρόσωποι της θρυλικής ιταλικής ομάδας συναντήθηκαν με τον manager του αμυντικού της Liverpool, με τον ίδιο να ‘είναι διψασμένος για μία νέα εμπειρία φέτος το καλοκαίρι’.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του επιχειρήματος ότι ο Dejan όντως θέλει να εγκαταλείψει τους Reds, φροντίζει να τονίσει με σαφήνεια το γεγονός ότι ο παίκτης δεν αγωνίστηκε ούτε ως αλλαγή στον τελικό του Champions League στο Wanda Metropolitano.

Εν συνεχεία, επισημαίνεται ότι ένας από τους λόγους πού οι Rossoneri θεωρούν ως ιδανική περίπτωση τον Lovren, είναι η κρίση τραυματισμών πού αντιμετωπίζουν, μετά την αποχώρηση του Christian Zapata και τον τραυματισμό του Mattia Caldara, πού τους έχει αφήσει με μοναδικές επιλογές τους Alessio Romagnoli και Mateo Mussachio.

O Dejan Lovren με την κούπα του Champions League.
O Dejan Lovren με την κούπα του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com