Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψέματα όσα γράφονται για Pepe, λέει η Liverpool

Ψέματα όσα γράφονται για Pepe, λέει η Liverpool

Έχει αποδεχτεί πρόταση της Liverpool για τον Nicolas Pepe η Lille.

Μια ακόμη μέρα και μια ακόμη μεταγραφική φήμη έκανε την εμφάνισή της από την Γαλλία και συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο του RMC Sport, Mohamed Bouhafsi, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε Γαλλική ιστοσελίδα και έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Liverpool για τον Nicolas Pepe και για επαφές των Reds με την Lille.

Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν, όπως ανέφερε η ίδια η Liverpool στο ESPN FC και την γνωστή δημοσιογράφο της ομάδας, Melissa Reddy. Όσα γράφονται για τον Ιβοριανό επιθετικό είναι μεγάλα ψέματα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η ομάδα.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή και δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτησή του, όπως ανέφερε η Melissa στο ρεπορτάζ της. Μάλιστα, συμπληρώνει πως ο Michael Edwards ήρθε σε επικοινώνια τις προηγούμενες μέρες με την ομάδα του παίκτη (Lille) και τον προπονητή της, Christophe Galtier και τον ενημέρωσε πως η Liverpool δεν ενδιαφέρεται για τον Pepe και δεν καταθέσει πρόταση.

Οι Reds πιστεύουν πως το όνομά τους χρησιμοποιείται από τα Γαλλικά μέσα μόνο και μόνο, για να ανεβάσουν λίγο περισσότερο την ήδη υψηλή τιμή του Ιβοριανού άσου.

Του μέλλον του διεθνή επιθετικού με την Ακτή Ελεφαντοστού αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση του Copa Africa.

Από την άλλη, ο Mohamed Bouhafsi έγραψε (πριν γίνει η διάψευση) στο Twitter πως δεν θα έμενε έκπληκτος, αν η ομάδα προχωρούσε σε διάψευση, κάτι το οποίο και συνέβη…

Η Liverpool διαψεύδει για Pepe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com