Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alonso: « Έχουμε ομοιότητες με τον Fabinho »

Alonso: « Έχουμε ομοιότητες με τον Fabinho »

Μια εξαιρετική πρώτη σεζόν πραγματοποίησε ο Fabinho στην πρώτη του χρονιά στην Αγγλία και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ισπανό θρύλο και πρώην μέσο των Reds, Xabi Alonso.

Ο παλαίμαχος χαφ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds και τόνισε πως έχει πολλές ομοιότητες στο παιχνίδι του με τον Βραζιλιάνο!

Ο Alonso μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του Fabinho και ρωτήθηκε αν θεωρεί πως έχουν ομοιότητες:

“ Θεωρώ πως μπορεί να έχουμε ομοιότητες στο παιχνίδι με τον Fabinho. Στον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε στη θέση και στο πως βρισκόμαστε με τους παίκτες γύρω μας. Κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους παίκτες και τους βοηθάει να παίζουν με μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερα. ”

“ Παίρνει πολλές σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι του. Για να είσαι ένας καλός μέσος πρέπει να παίρνεις σωστές αποφάσεις και εκείνος το κάνει πολύ καλά. ” Είπε ο Xabi Alonso.

“ Όταν ήρθε στη Real Madrid (2013) ήταν πολύ καλός από τεχνικής πλευράς και ήταν πολύ δυνατός, αλλά έπαιζε ως δεξί μπακ. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις, γιατί καταλαβαίνει πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Διαβάζει το παιχνίδι και μπορεί να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί, με αποτέλεσμα να αντιδρά σωστά. ”

“ Θεωρώ πως κάνει την σωστή δουλειά στον χώρο του κέντρου. ”

Ήταν κομβικός για τη φετινή Liverpool ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com