Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: « Θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο, να πάρουμε το πρωτάθλημα »

Origi: « Θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο, να πάρουμε το πρωτάθλημα »

O Divock Origi πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Champions League 2018-19.

Σε πρώτο πλάνο για τη Liverpool μπαίνει η ανανέωση του χρυσού σκόρερ του ημιτελικού και του τελικού του Uefa Champions League, Divock Origi, καθώς η συνεργασίας του με τους Reds ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Ο ίδιος τώρα βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Βελγίου για τα προκριματικά του Euro και μίλησε στο Sky Sports τόσο για το νέο του συμβόλαιο όσο και για τον μεγάλο στόχο της ομάδας για τη σεζόν 2019-20.

Αρχικά τοποθετήθηκε για το νέο του συμβόλαιο:

“ Τις επόμενες εβδομάδες θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις με την ομάδα και θα δούμε τι θα συμβεί. Προς το παρόν, θέλω να επικεντρωθώ στους αγώνες του Βελγίου και θα δούμε μετά τι θα γίνει με το μέλλον μου. ”

“ Θέλω πρώτα να μιλήσω με τον σύλλογο και με την οικογένειά μου πριν αποκαλύψω κάτι δημόσια. Πάντως πιστεύω πως όλες οι συζητήσεις θα πάνε καλά. Το κλίμα είναι θετικό. ” Είπε ο Origi.

Για τον μεγάλο στόχο της ομάδας την επόμενη σεζόν:

“ Ο μεγάλος στόχος της ομάδας για την επόμενη σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η φετινή μας εμπειρία και η κατάκτηση του Champions League θα μας βοηθήσει και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου. ”

“ Πρέπει όμως και να απολαύσουμε τη φετινή μας επιτυχία με την κατάκτηση του Champions League. Έπειτα θα θέσουμε όλους μας τους στόχους για την επόμενη σεζόν. ”

Origi και Liverpool θέλουν να συνεχίσουν μαζί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com