Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως διαμορφώνεται το Champions League της νέας σεζόν

Πως διαμορφώνεται το Champions League της νέας σεζόν

Μπορεί το Uefa Champions League να ολοκληρώθηκε μόλις πριν από 4 ημέρες με τη Liverpool να κερδίζει το έκτο της τρόπαιο στον θεσμό, ωστόσο ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη σεζόν και τα προκριματικά της διοργάνωσης θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες.

Η Liverpool θα βρίσκεται pot 1 της κλήρωσης των ομίλων, διότι κατέκτησε το Uefa Champions League και θεωρητικά μπορεί να αποφυγεί μια δύσκολη κλήρωση, όπως η περσινή, αλλά η κληρωτίδα πολλά μπορεί να βγάλει.

Στο pot 1 θα βρίσκεται επίσης η κάτοχος του Europa League, Chelsea, η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Manchester City, η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Barcelona, η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Bayern Munich, η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Paris Saint-Germain, η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Juventus και η Zenit ως πρωταθλήτρια Ρωσίας.

Από εκεί και πέρα στο pot 2 θα βρεθεί η Real Madrid, που δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο τη φετινή σεζόν μαζί με τις Atletico Madrid, Napoli, Borussia Dortmund, Shakhtar Donetsk, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την Porto και τον Ajax, αν ξεπεράσουν το εμπόδιο των προκριματικών.

Στο pot 3 βρίσκεται ήδη η Benfica, η Lyon, η Bayer Leverkusen, η Red Bull Salzburg, η Valencia και η Inter.

Τέλος στο pot 4 δεδομένα θα είναι οι Lokomotiv Moscow, Genk, Galatasaray, RB Leipzig, Atalanta και Losc Lille, οι οποίες έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Reds πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League.

Η πρόβλεψη του BT Sport για τα γκρουπ δυναμικότητας:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com