Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία επαφή Liverpool – van Dijk για νέο συμβόλαιο!

Καμία επαφή Liverpool – van Dijk για νέο συμβόλαιο!

Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του Virgil van Dijk με τη Liverpool και το liverpool.gr είναι εδώ, για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να παρουσιάσει όλη την αλήθεια.

Πριν από λίγες ώρες ένα δημοσίευμα του ESPN τόνιζε πως ο Ολλανδός στόπερ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Reds και ουσιαστικά να παραμείνει για πάντα στο Anfield.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όχι γιατί θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα ο Virgil van Dijk, αλλά γιατί δεν υπάρχει λόγος να υπογράψει από τώρα νέο συμβόλαιο ο Ολλανδός διεθνής και δεν έχουν έρθει σε επαφή οι δύο πλευρές.

Αυτό πρόκειται όμως να συμβεί στο μέλλον και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το συγκεκριμένο θέμα, για την ανανέωση δηλαδή του συμβολαίου του Virgil van Dijk με τη Liverpool.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2023 και αναμένεται και να το εξαντλήσει, αλλά και να υπογράψει καινούριο με αυξημένες απολαβές, αλλά στο μέλλον.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή είναι βέβαιοι πως πολύ εύκολα θα επιτευχθεί συμφωνία και ο Virgil θα μείνει για πολλά χρόνια στους Reds και στο Anfield.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν νέα συμβόλαια με τη Liverpool οι Joel Matip, Divock Origi και James Milner.

Είναι βέβαιο πως θα παραμείνει στη Liverpool ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com