Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέψεις επέκτασης της χωρητικότητας του Anfield

Σκέψεις επέκτασης της χωρητικότητας του Anfield

Σκέψεις επέκτασης της χωρητικότητας του Anfield κάνει η Liverpool, προκειμένου το θρυλικό γήπεδο να φτάσει πολύ κοντά στις 60.000 θέσεις. Πρόκειται δηλαδή για μια επέκταση 5.000, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί.

Αυτή τη στιγμή η χωρητικότητα του Anfield ανέρχεται σε 54.074. Οι 5.000 θα προστεθούν στην Anfield Road Stand, αν τελικά το αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας.

Η Liverpool έχει πάρει έγκριση για την επέκταση του Anfield, αλλά θα πρέπει να πραγματοποιήσει τις εργασίες μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Για τον λόγο αυτό οι Reds βρίσκονται σε σκέψεις αυτή τη στιγμή, αλλά το πιο πιθανό -τουλάχιστον για την ώρα- είναι να μην «μεγαλώσει» περαίτερω το Anfield μέσα στο 2019.

Αυτό θα συμβεί, γιατί η FSG έχει σκοπό να προχωρήσει σε μια ολική αναμόρφωση του γηπέδου, αλλά στο μέλλον. Αυτές όμως οι εργασίες θα χρειαστούν από 2 ως και 3 χρόνια, για να ολοκληρωθούν και δεδομένα θα ξεκινήσουν μετά το 2021.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας θέλουν πρώτα να μπουν οι Reds στο νέο τους προπονητικό στο Kirkby, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μέσα στο 2020 και μέτα να προχωρήσουν στην βελτίωση του Anfield.

Θυμίζουμε, πως η νέα Main Stand του γηπέδου έχει δημιουργηθεί από το 2016 και έκανε τα εγκαίνιά της στη νίκη με 4-1 επί της Leicester τον Σεπτέμβρη του 2016.

Σκέψεις επέκτασης του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com