Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Gerrard στον οπαδό της Liverpool πού παλεύει με τον καρκίνο

Το μήνυμα του Gerrard στον οπαδό της Liverpool πού παλεύει με τον καρκίνο

Μία δυσάρεστη πλην συναισθηματική ιστορία για έναν οπαδό της Liverpool έχει δει το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες.

Ο Dave Evans είχε συγκεντρώσει το ποσό των 10 χιλιάδων λιρών προκειμένου να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τον αποψινό τελικό του Champions League, όμως τελικά δεν πραγματοποίησε το εν λόγω ταξίδι, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μάλιστα, όπως σας είχε ενημερώσει το liverpool.gr προ ολίγων ημερών, ο Dave προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό, έστω και από μακριά.

Και όπως είχε δηλώσει η σύζυγός του, Liz, o Dave θα χαιρόταν ιδιαίτερα αν λάμβανε ένα μήνυμα από τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, Steven Gerrard.

Και ο θρύλος της Liverpool αποκρίθηκε.

Το μήνυμα του Stevie στον Dave ήταν το εξής:

«Γεια σου Dave, Steven Gerrard εδώ. Δυστυχώς είμαι μόνος αυτή τη στιγμή, και δε μπορώ να βάλω κάποιο από τα παιδιά μου να κάνει το video για μένα, οπότε θα πρέπει να με υπομείνεις! Ήθελα απλά να σου στείλω ένα σύντομο μήνυμα με αυτό το video.»

«Ήθελα να σου πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι πραγματικά σε σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, και ξέρω ότι δίνεις μία πολύ δύσκολη μάχη. Συνέχισε να είσαι δυνατός και γενναίος και δώσε αυτή τη μάχη μέχρι το τέλος.»

«Λυπάμαι πού δε μπόρεσες να πας στη Μαδρίτη να δεις την ομάδα, όμως είμαι σίγουρος ότι όλοι τους σε σκέφτονται, και είμαι επίσης σίγουρος ότι θα δώσουν τα πάντα για να μας φέρουν το έκτο τρόπαιο.»

«Βλέπω όλα τα παιδιά πού σου στέλνουν video με μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης, οπότε ξέρω ότι έχεις υποστηρίξει εμένα και την ομάδα για πολλά, πολλά χρόνια και έχεις δείξει απίστευτη στήριξη στην ομάδα. Οπότε το λιγότερο πού μπορώ να κάνω είναι να σου στείλω ένα σύντομο video μέσα από το οποίο σου εκφράζω την εκτίμησή μου, και να πω απλά ότι πραγματικά σε σκέφτομαι. Να προσέχεις τον εαυτό σου, Dave. Ο,τι καλύτερο, να προσέχεις.»

Ο άτυχος οπαδός της Liverpool, Dave Evans.
Ο άτυχος οπαδός της Liverpool, Dave Evans.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com