Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε πως βελτιώθηκαν οι Reds στις στημένες φάσεις

Ο Klopp εξήγησε πως βελτιώθηκαν οι Reds στις στημένες φάσεις

Θεαματική βελτίωση έχει σημειώσει η Liverpool τη φετινή σεζόν στις στημένες, κάτι που μπορούσε πολύ εύκολα να διακρίνει κανείς από τους αγώνες της ομάδας μέσα στη χρονιά και τα γκολ που πήρε από τις στατικές φάσεις. Αυτό οφείλειται στην έξτρα δουλειά των παικτών στις συγκεκριμένες φάσεις, σύμφωνα με τον Jürgen Klopp.

Ο Klopp εξήγησε τι άλλαξε η ομάδα στην προσέγγιση των στημένων φάσεων από την προετοιμασία του καλοκαιριού του 2018:

“ Στην αρχή της σεζόν αποφασίσαμε πως πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί στις στημένες φάσεις. Έπρεπε να επικεντρωθούμε σε αυτό. ”

“ Είχαμε πολύ ταλέντο στην ομάδα και παιδιά, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν μια στημένη φάση, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως δεν σκοράραμε αρκετά. Οπότε επιλέξαμε να επικεντρωθούμε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδίου, όχι από άποψη χρόνου, αλλά από διαφορετικό τρόπο. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Οι αναλυτές μας ανέλυσαν τις φάσεις και μας εξήγησαν τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Ήρθαν με ορισμένες προτάσεις για εμάς για το τι πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να το κάνουμε. Επικεντρωθήκαμε πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια στα στημένα και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. ”

“ Τα παιδιά το απολαμβάνουν. Ίσως δεν τους άρεσε τόσο στην αρχή, αλλά τώρα τους αρέσει και η εξάσκηση, γιατί το αποτέλεσμα είναι απίστευτο. ”

Ο Origi γράφει το 2-3 για τη Liverpool κόντρα στη Newcastle από στημένη φάση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com