Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διάψευση για de Ligt!

Διάψευση για de Ligt!

Καμία πρόθεση να κάνει πρόταση στον Ajax για την απόκτηση του Matthijs de Ligt δεν έχει η Liverpool, καθώς δεν την ενδιαφέρει ο νεαρός στόπερ του πρωταθλητή της Ολλανδίας.

Μπορεί οι φήμες καλά να κρατούν, όμως η πλευρά των Reds είναι ξεκάθαρη και σύμφωνα με την πάντα έγκυρη Liverpool Echo και τον James Pearce, η ομάδα του Jürgen Klopp δεν ενδιαφέρεται για τον 19χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Μάλιστα, από τον σύλλογο, τονίζεται πως ο Γερμανός είναι απόλυτα ικαναποιημένος με τους κεντρικούς αμυντικούς του ρόστερ και δεν έχει καμία πρόθεση να υπογράψει έναν ακόμη.

Ο Joel Matip πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό της σεζόν και βοήθησε τους Reds να συγκεντρώσουν 97 βαθμούς στο πρωτάθλημα και να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Uefa Champions League. Από την άλλη, υπάρχει και ο Joe Gomez, ο οποίος ήταν πολύ καλός από τον Αύγουστο ως και τον Δεκέμβρη, που τραυματίστηκε. Βέβαια, υπάρχει πάντα και ο Dejan Lovren, τον οποίο ο Klopp βλέπει ως αναπληρωματική λύση.

Φαβορί για την απόκτηση του Matthijs de Ligt παραμένει η Barcelona και είναι αρκετά αισιόδοξη, πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει την μεταγραφή μέσα στις επόμενες μέρες. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και οι δύο ομάδες του Manchester, City και United.

Κανένα ενδιαφέρον της Liverpool για de Ligt.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com