Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πετάει σήμερα για Ισπανία η Liverpool – Ήδη στη Marbella ο Firmino

Πετάει σήμερα για Ισπανία η Liverpool – Ήδη στη Marbella ο Firmino

Την προετοιμασία της για τον τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham θα ξεκινήσει σήμερα η Liverpool και θα πετάξει για την Ισπανία και την Marbella, όπου θα παραμείνει για μια εβδομάδα για προπονήσεις.

Οι Reds επιλέγουν πολύ συχνά την συγκεκριμένη τοποθεσία, καθώς αρέσει στον Jürgen Klopp. Ο Γερμανός θεωρεί πως ο καλός καιρός και οι εγκαταστάσεις του Costa de Sol, θα βοηθήσουν τους παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό με τους Spurs στο Wanda Metropolitano.

Ήδη στην Ισπανία και την Marbella βρίσκεται ο επιθετικός της ομάδας, Bobby Firmino, ο οποίος βρέθηκε σε διακοπές με την οικογένειά του τις τελευταίες μέρες και μάλιστα έκανε ορισμένες προπονήσεις στην Marbella με τον γυμναστή της ομάδας, David Rydings.

Ο Βραζιλιάνος προτίμησε να επιστρέψει νωρίτερα από τις διακοπές του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το μεγάλο ματς με τους Spurs. Ο διεθνής φορ, ουσιαστικά είναι τραυματίας από το ματς με την Cardiff στην Ουαλία, καθώς από τότε έχει αγωνιστεί μόλις 13 λεπτά στον ημιτελικό με την Barcelona στο Camp Nou.

Έκτοτε έμεινε εκτός αποστολής στις νίκες με Newcastle, Barcelona και Wolves και θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα στον τελικό.

Όσο αφορά τον τελικό, είναι δεδομένη η απουσία του Naby Keita, όμως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι και θα ταξιεδέψουν στην Ισπανία.

Η θερμοκρασία στην Marbella τις επόμενες μέρες θα κυμαίνεται από 23 ως 28 βαθμούς κελσίου.

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Tottenham το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Wanda Metropolitano.

Ήδη στην Ισπανία ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com