Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O John Barnes δίνει την απάντηση του στο ερώτημα για την κατάκτηση του Champions League

O John Barnes δίνει την απάντηση του στο ερώτημα για την κατάκτηση του Champions League

Λίγες αλλά ουσιαστικές προσθήκες θέλει ο Barnes.
  • O John Barnes μιλώντας αποκλειστικά στο Sportreview δίνει τη δική του ετυμηγορία αναφορικά στον επερχόμενο τελικό του Champions League μεταξύ Tottenham και Liverpool υποδεικνύοντας ότι θα είναι το ματς στη Μαδρίτη απολύτως ισορροπημένο.
  • Και οι δυο ομάδες έκαναν δραματικές ανατροπές στους ημιτελικούς της διοργάνωσης και απέδειξαν επίσης ότι έχουν τον απαιτούμενο χαρακτήρα για να σηκώσουν το κορυφαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο την 1 Ιουνίου. Η Tottenham ολοκλήρωσε την δική της πορεία στην Premier League με κάποιες σχετικές απώλειες κερδίζοντας μόνο τα 3 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της, ενώ στον αντίποδα η Liverpool,που υπήρξε άτυχη και δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα εξασφάλισε τους μάξιμουμ βαθμούς στα τελευταία 10 παιχνίδια της.
  • O John Barnes σημείωσε στην συνέντευξη του στο Sportreview ότι ο τελικός της Μαδρίτης θα είναι ένα ματς με ομάδες ακριβός της ίδιας δυναμικότητας και καμιά από της δυο δεν θα πρέπει να θεωρήσει ότι μπορεί να έχει έστω ένα μικρο προβάδισμα σε αυτή την διοργάνωση.»Και οι δυο ομάδες είναι εξίσου καλές και ικανές. Μπορεί να τους κερδίσαμε 2 φορές σε αυτήν τη σεζόν αλλά η νίκη 2-1 στην έδρα μας ήταν και ως ένα ποσοστό θέμα τύχης. Η Tottenham γνωρίζει για εμάς σχεδόν τα πάντα και οι ίδιοι έχουν αντοχή και καλή φυσική κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι κάποια ομάδα μπορεί να έχει προβάδισμα. Τα πάντα μπορεί να συμβούν και εγώ προσωπικά ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα το κερδίσουν.»
  • Άσχετα από τα σχόλια του John Barnes η Liverpool θα μπορούσε και θα πρέπει να έχει σχετικό προβάδισμα στην νίκη λαμβάνοντας υπόψη την ασυνέπεια της Tottenham σε απόδοση τους τελευταίους μήνες. Θεωρητικά τα πάντα μπορεί να συμβούν σε έναν τελικό τέτοιου βεληνεκούς και οπωσδήποτε για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του τροπαίου και οι δυο ομάδες πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και ετοιμότητα έτσι ώστε η καλύτερη να φύγει από τη Μαδρίτη θριαμβεύτρια.
  • Ο John Barnes «ψηλαφεί» την υφή του τελικού
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com