Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απαράδεκτο σύνθημα κατά της Liverpool τραγούδησαν οι παίκτες της City!

Απαράδεκτο σύνθημα κατά της Liverpool τραγούδησαν οι παίκτες της City!

Μπορεί να πήραν το πρωτάθλημα, μπορεί να πήραν έναν ακόμη και μπορεί να πάρουν ακόμη έναν το ερχόμενο Σάββατο, όμως η νοοτροπία τους θα παραμείνει μιας μικρής ομάδα, όπως άλλωστε είναι η Manchester City και θα συνεχίσει να είναι, όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα εκατομμύρια και αν ξοδεψούν οι ιδιοκτήτες και όσους τίτλους και αν κατακτήσουν.

Οι παίκτες της City λοιπόν αντί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου με κάποιο από τα τραγούδια της ομάδας τους (αν υπάρχει κάποιο) επέλεξαν να τραγουδήσουν ένα αισχρό σύνθημα, το οποίο κάνει λόγο για τραυματισμό του Salah από τον Kompany και για την επίθεση που δέχθηκε ο Sean Cox από τους οπαδούς της Roma και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, στο οποίο αναφέρεται το “ battered in the streets ”.

Οι Cityzens χαρακτηριστικά έλεγαν:

“ All the way to Kiev, to end up in defeat. Crying in the stands and get battered in the streets, Kompany injured Salah, victims of it all. ”

Βέβαια, συνεχίζουν με το Allez, Allez, Alllez, το οποίο ζήλεψαν από τους οπαδούς της Liverpool και το σύνθημα, το οποίο τραγουδάνε οι red fans από τον περσινό Μάρτιο, ενώ το τραγούδι ολοκληρώνεται με το Sterling won the double, the scousers won f*ck all.

Εμείς απλά θα υπευνθυμίσουμε στους παίκτες του Pep Guardiola, πως η Liverpool έχει προκριθεί στον τελικό του Uefa Champions League και θα πάει στη Μαδρίτη, για να κατακτήσει το 6ο της Ευρωπαϊκό.

Το Anfield και τους οπαδούς της Liverpool δεν μπορεί να τους αγοράσει κανείς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com