Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιεί τη Liverpool ενόψει τελικού ο Son!

Προειδοποιεί τη Liverpool ενόψει τελικού ο Son!

Την Tottenham θα αντιμετωπίσει η Liverpool στον τελικό του Uefa Champions League και οι Spurs οφείλουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή τους στον τελικό στον Heung-min Son, ο οποίος ουσιαστικά απέκλεισε μόνος του στην Manchester City στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο άσος των Spurs έχασε τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Everton, όμως παραχώρησε δηλώσεις στην Evening Standard και προειδοποίησε τη Liverpool, πως θα είναι “on fire” στον τελικό, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή εξτρέμ για τον τελικό:

“ Πιστεύω πως όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Είμαι πολύ αισιόδοξος ως άτομο και έχω πολύ καλό προαίσθημα για τον τελικό του Champions League. Εγώ θέλω να είμαι έτοιμος για το ματς και να διεκδικήσω κάθε φάση. Ο τελικός είναι σε 3 εβδομάδες περίπου, οπότε όλα είναι στο χέρι μας. Ελπίζω να είμαι on fire ως τότε! ”

“ Δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη και να πω, αν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε τον τελικό. Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας να προετοιμαστούμε και είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα είναι τεράστιο επίτευγμα για εμάς να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Champions League, αλλά αν χάσουμε θα μας πονέσει για λίγο καιρό. Η Liverpool είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά θα προετοιμαστούμε. ”

Περιμένει τον τελικό ο Son.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com