Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί δεν θα διοργανωθεί φέτος η τελετή των βραβείων της ομάδας

Γιατί δεν θα διοργανωθεί φέτος η τελετή των βραβείων της ομάδας

O Jurgen Klopp στην τελετή απονομής των βραβείων του συλλόγου

Περίπου τέτοιες μέρες, κάθε χρόνο η Liverpool διοργανώνει μια τελετή για την απονομή των ετήσιων βραβείων της ομάδας. Συνέβη για 5 συνεχόμενα χρόνια, όμως φέτος δεν θα συμβεί και φέτος, όπως αποφάσισαν οι Reds, προκειμένου να μη χαθεί η συγκέντρωση της ομάδας και όλοι στο σύλλογο να παραμείνουν προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τρόπαιου.

Η ομάδα ήθελε να διοργάνωσει και φέτος μια τελετή, όμως η εύρευση μιας ημερομηνίας ήταν πολύ δύσκολη και τελικά αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί. Όλοι στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham.

Τα τελευταία δύο χρόνια η τελετή έλαβε χώρα στη νέα Main Stand του Anfield αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της Premier League, όμως αυτή την εβδομάδα ο Jürgen Klopp έχει δώσει άδεια στους παίκτες του να ξεκουραστούν πριν πετάξουν για την Marbella την επόμενη Δευτέρα, όπου και θα παραμείνουν μια εβδομάδα, για να προετοιμαστούν για τον μεγάλο τελικό.

Επίσης, η τελετή δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, διότι η Premier League δεν είχε ολοκληρώθει και η Liverpool μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο εν τέλει δεν συνέβη.

Βραβεία πάντως θα υπάρξουν και φέτος και θα τα απονέμουν οι οπαδοί με μια διαδικτυακή ψηφοφορία.

Ο Mo Salah στην περσινή τελετή των βραβείων της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com