Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Busquets: « Βαθιά πληγή ο αποκλεισμός από τη Liverpool »

Busquets: « Βαθιά πληγή ο αποκλεισμός από τη Liverpool »

Περίπου μια εβδομάδα έχει περάσει από το Liverpool 4-0 Barcelona, όμως οι παίκτες των Blaugrana όχι μόνο δεν το έχουν ξεπεράσει ακόμα, αλλά συνεχίζουν να μιλάνε για την ήττα τους στο Anfield σαν να έγινε χθες! Αυτό έκανε και ο μέσος των Καταλανών, Sergio Busquets.

Ο Ισπανός κεντρικός μίλησε στο ESPN μετά τη νίκη της Barcelona με 2-0 επί της Getafe και τόνισε πως η ήττα από τη Liverpool είναι μια βαθιά πληγή για τον σύλλογο.

Για το ματς με τη Getafe δήλωσε:

“ Γνωρίζαμε πως έπρεπε να αγωνιστούμε σε αυτόν τον αγώνα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς μετά από όσα συνέβησαν με τη Liverpool. Θέλαμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. ”

Για την ήττα στο Anfield και τον αποκλεισμό από τη Liverpool:

“ Ελπίζω οι πληγές του συλλόγου και των οπαδών από τον αποκλεισμό να κλείσουν. Όλοι μας πληγωθήκαμε. Έχω χάσει τίτλους και παιχνίδια, αλλά ποτέ δεν είχα δεχθεί μια ήττα σαν αυτήν. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. ” Είπε ο Busquets.

“ Πρέπει να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί, εξάλλου έχουμε και τον τελικό κυπέλλου μπροστά μας. Η κατάκτηση του double δεν είναι κάτι μικρό, αλλά η πληγή μας από τον αποκλεισμό από τη Liverpool είναι πολύ βαθιά. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. ”

Δεν μπορούν να ξεπεράσουν την ήττα οι Καταλανοί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com