Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gerrard εξήγησε γιατί έφυγε από το Anfield πριν τελειώσει το ματς την Τρίτη

Ο Gerrard εξήγησε γιατί έφυγε από το Anfield πριν τελειώσει το ματς την Τρίτη

Στο Anfield βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο εμβληματικός αρχηγός της Liverpool, Steven Gerrard και παρακολούθησε την μεγάλη ανατροπή των Reds κόντρα στην Barcelona και την πρόκρισή τους στον τελικό του Uefa Champions League στη Μαδρίτη.

Ο Stevie όμως έφυγε πριν τελειώσει ο αγώνας (μόλις σκόραρε το 4-0 ο Origi) και αποκάλυψε μέσω δηλώσεών του γιατί δεν παρέμεινε στο γήπεδο μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Ο Gerrard ρωτήθηκε γιατί αποχώρησε πριν το τέλος του παιχνιδιού:

“ Δεν μπορούσα με τίποτα να ελέγξω το άγχος μου το βράδυ της Τρίτης. Έπρεπε να φύγω από το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα και το έκανα μόλις έγινε το 4-0. Είχα μαζί μου και την 7χρονη κόρη μου και χρησιμοποίησα ως δικαιολογία, πως είχε σχολείο την επόμενη μέρα και έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι. ”

“ Στην πραγματικότητα όμως ήταν λόγω του άγχους μου. Δεν νομίζω πως θα άντεχα να έβλεπα τους Suarez, Coutinho και Messi μετά το τέλος του αγώνα. ”

“ Οπότε επέλεξα να φύγω από το γήπεδο πριν τελειώσει αγώνας, για να αποφύγω και την κίνηση. Είναι διαφορετικό να βλέπεις τον αγώνα ως οπαδός και διαφορετικό να είσαι ο προπονητής. Ως προπονητής είσαι προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις. ” Πρόσθεσε ο Steven Gerrard.

Ο Stevie αναφέρθηκε και στον αγώνα και την ατμόσφαιρα του Anfield κόντρα στην Barcelona:

“ Ως οπαδός στην αρχή ήμουν πιο χαλαρός και μόλις έγινε το 1-0 άρχισα να το πιστεύω. Είπα, πως αν σκοράρουμε άλλο ένα μπορούμε να το γυρίσουμε και ξαφνικά ήρθαν 2 γκολ μαζί. ”

“ Η ατμόσφαιρα του Anfield μοιάζει αρκετά με εκείνη του Ibrox (γήπεδο των Rangers). Πιστεύω πως ήταν η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει στο Anfield και ως παίκτης και ως οπαδός. Μου θύμισε εκείνη στον ημιτελικό με την Chelsea με το γκολ του Luis Garcia και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. ”

“ Θυμήθηκα ξανά πόσο ξεχωριστοί είναι οι οπαδοί της ομάδας και πόσο πολύ θέλουν να έχει επιτυχίες η ομάδα. ”

Ο Gerrard αποχώρησε από το γήπεδο στο 4-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com