Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: “ Η Liverpool παίζει χωρίς άγχος και έχει πιο εύκολο έργο ”

Guardiola: “ Η Liverpool παίζει χωρίς άγχος και έχει πιο εύκολο έργο ”

Μπορεί χθες το βράδυ η ομάδα του να πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στη Leicester, όμως ο Pep Guardiola στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και πάλι στη Liverpool, αν και αυτή τη φορά δεν του έγινε η σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους.

Ο Καταλανός τεχνικός ήθελε απλά να υπενθυμίσει σε όλους, πως η Manchester City βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και κρατά την τύχη στα χέρια της στην τελευταία αγωνιστική της Premier League και τον αγώνα με την Brighton.

Οι δηλώσεις του Pep Guardiola:

“ Εμείς πάντα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πραγματοποιήσαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στη Leicester και ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονου, όπου και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. ”

“ Κερδίσαμε με 1-0 Leicester και Burnley και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαμε καθόλου. Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. ”

“ Σε κάθε μας αγώνα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και τους τελευταίους 2 με 3 μήνες το έχουμε καταφέρει. Επίσης στα δύο τελευταία μας ματς δεν μας έχει δοθεί ένα πέναλτι. ”

“ Από την άλλη, η Liverpool τώρα παίζει χωρίς άγχος και έχει πολύ πιο εύκολο έργο από εμάς. Το πρωτάθλημα δεν βρίσκεται στα δικά τους χέρια και το γνωρίζουν αυτοί. Εμείς είμαστε στην πρώτη θέση και αξίζουμε τον τίτλο. ” Δήλωσε ο Guardiola.

Οι Reds δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αλλά θα πάρουν τη νίκη και την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com