Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Valverde: “ Ανοιχτή η πρόκριση ”

Valverde: “ Ανοιχτή η πρόκριση ”

Για το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα σε Barcelona και Liverpool και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί των Reds μίλησε ο προπονητής των Καταλανών, Ernesto Valverde και τόνισε πως η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή και δεν έχει κριθεί τίποτα πριν πραγματοποιηθεί η ρεβάνς του Anfield την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Ισπανός τεχνικός για το ματς είπε:

“ Έπρεπε να υποφέρουμε πάρα πολύ, για να καταφέρουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές στο ημίχρονο και εκείνοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Έγινε μια πραγματική μάχη στο ματς και τελικά κερδίσαμε εμείς. “

Για τη Liverpool και την υπόθεση πρόκριση:

“ Η Liverpool είναι μια πολύ καλή ομάδα και η πρόκριση είναι ακόμη ανοιχτή. Γνωρίζουμε τι μας περιμένει στο Anfield. Πέρυσι αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά και είχαμε προβάδισμα 3 τερμάτων από το πρώτο σκέλος. Οπότε η πρόκριση είναι ανοιχτή και δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Η Liverpool θα το κάνει πολύ δύσκολο για εμάς στο Anfield. ” Είπε ο Valverde.

Τέλος, για τον Lionel Messi:

“ Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Messi, αλλά εκείνος δεν σταματά να μας εκπλήσσει θετικά. Είναι ο αρχηγός μας και ο παίκτης που δίνει ρυθμό στο παιχνίδι μας. Έκανε ξανά την διαφορά και μας έδωσε τη νίκη. Είναι ο ηγέτης τη ομάδας. ”

Ο Valverde κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com