Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθησυχαστικός για Firmino ο Klopp

Καθησυχαστικός για Firmino ο Klopp

Με 5-0 κέρδισε η Liverpool την Huddersfield το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και μάλιστα χωρίς τον βασικό της κεντρικό επιθετικό, Bobby Firmino, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τους Terries.

Ο διεθνής φορ προπονήθηκε κανονικά και την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή, ωστόσο μια ενόχληση τον κράτησε εκτός του ματς με την Huddersfield. Ο Βραζιλιάνος ελπίζει να είναι έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με την Barcelona.

Ο Klopp μίλησε για τον τραυματισμό του Bobby μετά τη λήξη του αγώνα με τη Huddersfield:

“ Χθες (προχθές) προπονήθηκε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Σήμερα (χθες) ένιωσε μια μικρή μυϊκή ενόχληση. Σαν ένα μικρό τσίμπημα. Εκτός από αυτό δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Ίσως είναι έτοιμος για την Τετάρτη. Είναι το πιο πιθανό. ”

“ Να μην πιστεύετε ούτε το 3% από όσα διαβάζετε στα social media. Ο Firmino δεν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ένιωσε απλά μια ενόχληση μετά την προπόνηση. Μου είπε το πρωί πως ένιωθε την ενόχληση και ήταν καλύτερο να μην αγωνιστεί. ”

“ Αλλά βέβαια πρόκειται για τον Bobby Firmino και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για την Barcelona, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είναι όμως ο Bobby. ” Είπε ο Klopp.

Ο Klopp επίσης ξεκάθαρισε πως δεν υπάρχει τραυματισμός για τον Virgil van Dijk:

“ Όχι, ο Virgil δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τον ρώτησα και μου είπε πως είναι καλά. Όλα καλά. ”

Οι Reds έβαλαν 5 χωρίς Firmino στη Huddersfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com