Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν είμαστε κουρασμένοι και δεν σκεφτόμαστε από τώρα την Barca ”

Klopp: “ Δεν είμαστε κουρασμένοι και δεν σκεφτόμαστε από τώρα την Barca ”

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Cardiff μίλησε πριν από λίγο ο Jürgen Klopp και τα βασικά ερωτήματα αφορούσαν την Barcelona και τις διπλές αναμέτρησεις με τη Liverpool για τα ημιτελικά του Uefa Champions League.

Ο Klopp πρώτα μίλησε για την Cardiff:

“ Έχω βρεθεί και σε χειρότερες θέσεις στο παρελθόν. Είναι εύκολο να μιλάμε για εκείνους, αλλά πρέπει και να τους κερδίσουμε, κάτι το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν ανακτήσει την ψυχολογία τους μετά τη νίκη τους επί της Brighton. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται συνέχεια την Barcelona, όμως έχουμε πρώτα την Cardiff και έπειτα την Huddersfield. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε την Κυριακή. ”

Ρωτήθηκε αν είναι κουρασμένη η ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια:

“ Όχι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ κουρασμένοι. Βρισκόμαστε σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν και είναι όμορφο που διεκδικούμε δύο διοργανώσεις. Είναι ένα σημάδι της επιτυχίας μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά στις προπονήσεις, γι’ αυτό και έχουμε μειώσει την ένταση, το πιο σημαντικό για εμάς είναι οι αγώνες. ”

Για την ομάδα ο Klopp δήλωσε:

“ Έχουμε ένα σούπερ γκρουπ παικτών. Τα παιδιά είναι πολύ κοντά. Έχουν την κατάλληλη συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου. ”

Αν θα μιλήσει για την Barcelona:

“ Όχι, δεν θα μιλήσω από τώρα για την Barcelona και δεν σκεφτόμαστε την Barcelona, όπως κάναμε και με την Porto. Μιλάμε μόνο για τον επόμενο μας αντίπαλο και είναι η Cardiff. ”

Για τους Joe Gomez και Dejan Lovren:

“ Ο Joe είναι μια χαρά και είναι πολύ θετικό να τον έχουμε ξανά διαθέσιμο. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Dejan αντιμετώπισε μια ίωση, αλλά θα είναι καλά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. ”

Τέλος, για τον αποκλεισμό της City από το Champions League:

“ Ήταν απίστευτο. Κατάλαβα τι ένιωσαν. Πανηγύριζαν το γκολ και… τελικά αποκλείστηκαν! Ήταν δύσκολο για εκείνους, αλλά ήταν μια σπουδαία δουλειά της Tottenham. ”

Το μυαλό των Reds είναι μόνο στην Cardiff.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com