Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προξενιό» Thorgan Hazard – Liverpool;

«Προξενιό» Thorgan Hazard – Liverpool;

 

Ο Max Eberl, αθλητικός διευθυντής στην Borussia Monchegladbach, αποκάλυψε το ποδοσφαιρικό μέλλον του Thorgan Hazard «προξενεύοντάς τον στην Liverpool.

Οι Reds έχουν προχωρήσει δυνατά στην προσέγγιση του Βέλγου forward, ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι αδερφός του του σταρ της Chelsea Eden Hazard, αλλά διαφαίνεται πως θα βρεθούν σε μια μάχη διεκδίκησης με την Dortmund και  Atletico Madrid που επίσης ενδιαφέρονται, αν θέλουν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του σύμφωνα πάντα με τον Ederl. Η Gladbach επιθυμεί διακαώς την συνέχιση της συνεργασίας της με τον 26αχρονο, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του 11 γκολ και 12 ασίστ αυτή την σεζόν, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει να έχει άλλη επιλογή από το να αναγκαστεί να αφήσει τον Thorgan Hazard ελεύθερο.

Ο Βέλγος διεθνής απέρριψε τη νέα προσφορά από το σύλλογο για την επέκταση του συμβολαίου του και το τρέχον θα λήξει με το τέλος της επόμενης σεζόν.

«Ο Thorgan μα ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί την παραμονή του στο σύλλογο και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του φεύγοντας μέσα στο καλοκαίρι. Δυστυχώς έχω ακούσει αυτήν τη δήλωση δεκαπέντε φορές στα τελευταία δέκα χρόνια, καθώς μας άφηναν  εξαιρετικοί παίκτες , όμως αυτό είναι η φύση της κατάστασης για εμάς», δήλωσε το αφεντικό της Gladbach Max Eberl  στο Sky Germany. » Τώρα απλά θα δούμε που οδηγεί αυτό το μονοπάτι…δεν γνωρίζω αν θα είναι στην Dortmund, ή στην  Atletiko Madrid ή στη LIverpool ή ακόμα και σε κάποιον άλλο σύλλογο./

Ο άνθρωπος «κλειδί» για την τύχη του παίκτη..
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com