Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Ruben Neves ο Lijnders

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Ruben Neves ο Lijnders

Ο Ruben Neves είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει τα μεταγραφικά της Liverpool και κατά το παρελθόν. Τις τελευταίες ώρες έχει ενταθεί η φημολογία περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος των Reds για τον Πορτογάλο μέσο των Wolves.

Ο παίκτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Λύκων τη φετινή σεζόν και είναι λογικό να έχει τραβήξει τα Βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων, όπως η Liverpool, της οποίας το ενδιαφέρον επιβεβαίωσε ο βοηθός του Jürgen Klopp, Pep Lijnders με δηλώσεις του στην Πορτογαλική εφημερίδα, O Jogo στο πλαίσιο του χθεσινοβραδινού αγώνα με την Porto στο Anfield.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Lijdners στην Πορτογαλική εφημερίδα, όταν ρωτήθηκε αν θα ενδιέφερε τη Liverpool η περίπτωση του Neves:

“ Τον γνωρίζω πολύ καλά. Γνωρίζω τις φιλοδοξίες του, το πάθος του για το ποδόσφαιρο και το πόσο καλός επαγγελματίας είναι. ”

“ Γνωρίζω τι μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα. Πάντα μας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους παίκτες. ”

“ Τον αναγνώρισα μόλις πήρε μεταγραφή στους Wolves. Είδα την υψηλή του τεχνική και τον επαγγελματισμό του στους αγώνες. Ήταν ο παίκτης που είχα δει από το 2013-14. ”

Ο Ruben Neves έχει σκοράρει μάλιστα εις βάρος της Liverpool. Στην ήττα των Reds στο Molineux με 2-1 για το FA Cup τον Ιανουάριο.

Ο Ruben Neves πανηγυρίζει το γκολ στην αναμέτρηση με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com