Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Mane για τον αποψινό αγώνα

Το μήνυμα του Mane για τον αποψινό αγώνα

Το δικό του μήνυμα για τον αποψινό αγώνα με αντίπαλο την Porto έστειλε ο Sadio Mane μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Uefa.

Ο Σενεγαλέζος τόνισε πως δεν πρέπει οι Reds να σκεφτούν τον περσινό αγώνα και τον θρίαμβο του Dragao, διότι η Porto είναι πολύ πιο δυνατή φέτος και διαθετεί εμπειρία από την παρουσία της στην περσινή διοργάνωση.

Για την φετινή Porto και την υπόθεση πρόκριση ο Mane δήλωσε: 

“ Πιστεύω πως φέτος είναι πιο δυνατοί. Έχουν καλύτερο ρόστερ και διαθέτουν περισσότερη ποιότητα από πέρυσι. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, για να καταφέρουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά. ”

“ Εμείς οι παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε. ”

“ Έχουμε καλές αναμνήσεις από τον περσινό αγώνα, όταν τους κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά γκολ, αλλά όπως ήδη είπα, φέτος είναι πιο δυνατοί. Είναι μια καλή δύναμη και φέτος θα είναι πολύ πιο δυνατοί. Θα είναι μεγάλο λάθος, αν βασιστούμε στα περσινά ματς. Τα περσινά παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στη φετινή σεζόν. ”

Για τα 3 του περσινά γκολ στο Dragao: 

“ Ήταν μια πολύ σπουδαία στιγμή. Από τις καλύτερες στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. ”

Ο Mane θέλει να πληγώσει και φέτος την Porto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com