Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conceicao: “ Δεν θέλαμε να κληρωθούμε με τη Liverpool ”

Conceicao: “ Δεν θέλαμε να κληρωθούμε με τη Liverpool ”

Την αλήθεια είπε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Porto, Sergio Conceicao, καθώς παραδέχθηκε πως δεν ήθελε να κληρωθεί με τη Liverpool και στο φετινό Champions League.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για την κλήρωση με τη Liverpool: 

“ Δεν θέλαμε να κληρωθούμε με τη Liverpool. Κανείς δεν θέλει να κληρωθεί με τη Liverpool, αλλά έχουμε και εμείς τις δικές μας φιλοδοξίες. Το πιο σημαντικό για εμάς τώρα είναι αυτά τα δύο παιχνίδια, που θα κρίνουν, αν θα προχωρήσουμε στο Champions League και τι θα κάνουμε στη διοργάνωση. Πρέπει να τα δούμε βήμα βήμα και το κάθε ένα ξεχωριστά. ”

Για τους Pepe και Herrera, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Liverpool παρά την τιμωρία τους: 

“ Οι Pepe και Herrera ζήτησαν να έρθουν μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μαζί μας δύο παίκτες με τέτοια προσωπικότητα. Είναι δύο αρχηγοί. ” Είπε ο Conceicao.

Αν θέλει να πάρει εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό: 

“ Δεν υπάρχει λόγος για εκδίκηση. Το κάθε παιχνίδι έχει και μια διαφορετική ιστορία. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα παλιά αποτέλεσματα. Δεν πρέπει να σκεφτούμε τον περσινό αγώνα. Θα πρέπει απλά να απολαύσουμε την αυριανή μας μάχη. ”

Για την κατάσταση του Alex Telles: 

“ Θα δούμε, αν ο Alex θα καταφέρει να αγωνιστεί (προπονήθηκε χθες στο Anfield). Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή. ”

Conceicao και Alex Telles στην προπόνηση στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com