Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Le Tissier: «Το offside goal της Liverpool επηρέασε το αποτέλεσμα»

Le Tissier: «Το offside goal της Liverpool επηρέασε το αποτέλεσμα»

Μία αμφιλεγόμενη και δισδιάστατη άποψη εξέφρασε για τη χθεσινή νίκη της Liverpool στο St Mary’s ο θρύλος της Southampton, Matt Le Tissier.

Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής των Αγίων λοιπόν, από τη μία μεριά τόνισε τη σημασία της απόφασης του επόπτη να μην καταλογίσει offside στον Salah (στο ξεκίνημα της φάσης από την οποία προήλθε το γκολ του Naby Keita), από την άλλη διευκρίνισε ότι η ομάδα μας δεν έχει ανάγκη τέτοιες αποφάσεις προκειμένου να κερδίσει μία υποδεέστερη ομάδα όπως η Southampton.

Ας δούμε τι ακριβώς έγραψε ο Le Tissier στο Twitter:

«Ίσως η Liverpool είχε χάσει βαθμούς αν δινόταν το offside», ήταν το πρώτο σκέλος της απάντησής του σε οπαδό της Liverpool πού είχε σχολιάσει παλαιότερο tweet του.

«Σαφέστατα η πιο ταλαντούχα ομάδα κέρδισε το παιχνίδι, όμως δεν έπρεπε να έχουν ανάγκη τους διαιτητές για να το κάνουν.»

Στη συνέχεια βέβαια, και πιθανότατα επηρεαζόμενος τόσο από τα υπέροχα γκολ πού ακολούθησαν από τους Mo Salah και Jordan Henderson, όσο και από το penalty πού θα μπορούσε να είχε δοθεί στο μαρκάρισμα του Yoshida στον Naby Keita, ο Le Tissier παρουσιάστηκε πιο συγκρατημένος (επιμένοντας βέβαια στην αρχική του άποψη).

Για του λόγου το αληθές, στο δεύτερο tweet του έγραψε (απαντώντας και πάλι σε σχόλιο ενός follower στο προηγούμενο:

«Ναι, μοιάζει να είναι penalty για μένα, όμως τα γκολ είναι αυτά πού αλλάζουν δραστικά ένα παιχνίδι και το πρώτο σας γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Αυτό είναι όλο.»

Ο θρύλος της Southampton, Matt Le Tissier.
Ο θρύλος της Southampton, Matt Le Tissier.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com