Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την εμφάνιση και το πρώτο γκολ του Keita

Ο Klopp για την εμφάνιση και το πρώτο γκολ του Keita

Στη βασική ενδεκάδα της Liverpool σε αγώνα της Premier League μετά από δύο ολόκληρους μήνες επέστρεψε ο Naby Keita και βοήθησε την ομάδα με το γκολ του και την καλή του εμφάνιση να φτάσει στη νίκη με ανατροπή επί της Southampton με σκορ 1-3.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την εμφάνιση του ταλαντούχου μέσου και αποκάλυψε την αντίδραση των συμπαικτών του στα αποδυτήρια μετά την επίτευξη του πρώτο του γκολ.

Για το γκολ του Naby και τον πανηγυρισμό με τον Sadio Mane: 

“ Δεν ξέρω γιατί δεν πανηγύρισαν όλοι οι παίκτες, αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με τον Naby. Οι συμπαίκτες του ήταν πολύ χαρούμενοι για εκείνον στα αποδυτήρια και τον αγκάλιαζαν. ” Είπε ο Klopp.

“ Επίσης το σκορ βρισκόταν στο 1-1 εκείνη τη στιγμή, οπότε θέλαμε να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να φτάσουμε στην ανατροπή, οπότε οι παίκτες προτίμησαν να μην πανηγυρίσουν σαν τρελοί την ισοφάριση. Έπρεπε να γυρίσουμε το ματς. ”

Για την εμφάνιση του Keita δήλωσε: 

“ Το γκολ ήταν μια φανταστική στιγμή για εκείνον. Στην αρχή του αγώνα είχε να αντιμετωπίσει δύο δύσκολες καταστάσεις, όπου έχασε δύο μπάλες, αλλά παρέμεινε στο παιχνίδι και μας βοήθησε πάρα πολύ στην ανατροπή του δευτέρου ημιχρόνου. ”

“ Ήταν στο σωστό σημείο, έκανε τις σωστές πάσες, έκλεινε καλά τον χώρο και πραγματοποίσε συνολικά μια καλή εμφάνιση. Το γκολ εννοείται πως τον βοήθησε. ” Έκλεισε ο Γερμανός.

Ο Klopp πανηγυρίζει στο χθεσινό ματς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com