Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Roy Hodgson πούλησε λάθος παίκτη!

Ο Roy Hodgson πούλησε λάθος παίκτη!

Σύμφωνα με αναφορές κατά την διάρκεια της θητείας του ως manager της Liverpool, o Roy Hodgson, πούλησε στη Fulham, λάθος παίκτη!
Λίγο μετά την έλευση του στο Anfield, o Hodgson είχε φέρει τον Paul Konchesky, πουλώντας τον Lauri Dalla Vale και τον Alexander Kacaniklic στη Fulham, ως μέρος της συμφωνίας για τη μετακίνηση του Konchesky!
Πρόσφατα όμως ο Kacaniklic αποκάλυψε ότι ο Hodgson προσπάθησε να σταματήσει τη μεταγραφή του, όταν ανακάλυψε ότι είχε πουλήσει τον λάθος Alex!
“Ήταν λίγο δύσκολο στη Liverpool να με αντικαταστήσει, κι ενώ βρισκόμουν στη Fulham ,λίγο πριν υπογράψω, με πήρε τηλέφωνο ο Hodgson και ανακαλύψαμε ότι είχε διαλέξει για παραχώρηση τον λάθος Alex.» είπε ο πρώην παίκτης των Κόκκινων.
«Στο μυαλό του νόμιζε ότι είχαν πουλήσει άλλον Alex για τη μεταγραφή του Konchesky.»
«Ήταν όμως ήδη αργά αν και είχε πλάκα.»
«Μου είπε επίσης ότι ήμουν καλοδεχούμενος πίσω στη Liverpool με ανοιχτές αγκάλες αν και μπορούσα να κάνω ότι ένιωθα καλύτερο για μένα.»
«Είχα ήδη όμως αποφασίσει και αισθανόμουν εξιταρισμένος από τη μετακίνηση μου στη Fulham.» και πρόσθεσε.
«Όταν ήρθε στην ομάδα ο Roy Hodgson, ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, έγινε μια μεγάλη αλλαγή. Πριν από αυτόν ήταν ο Benitez ο οποίος είχε κάνει δική του την ομάδα καθώς και όποιον εργαζόταν γι αυτήν.»
«Όταν έφυγε και πήρε μαζί του όλους τους ανθρώπους του υπήρξε μια αναστάτωση. Ο Hodgson δεν κοιτούσε πολύ προς τους μικρούς παίκτες, ήθελε γρήγορα αποτελέσματα. Ήθελε τον Paul από την Fulham.» ολοκλήρωσε.

Έκανε λάθος ο Roy Hodgson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com