Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Πάμε για την πρόκριση στο Μόναχο ”

Robertson: “ Πάμε για την πρόκριση στο Μόναχο ”

Η Liverpool νίκησε την Burnley με 4-2 το μεσημέρι της Κυριακής και ο αριστερός μπακ των Reds, Andrew Robertson μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόσο για τη σημερινή νίκη, όσο και για την ρεβάνς της Τετάρτης κόντρα στην Bayern Munich για τον γύρο των 16 του Uefa Champions League.

Για τον σημερινό αγώνα και τη συνέχεια ο Robbo ανέφερε: 

“ Τελείωσε άλλο ένα παιχνίδι και πήραμε άλλη μια νίκη. Πλέον μένουν 8 μέχρι το τέλος και θα είναι μια συναρπαστική μάχη ως το τέλος. ”

“ Έχω τονίσει και σε άλλες συνεντεύξεις, πως πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα και θα δούμε στο τέλος τι θα συμβεί. Είτε μας φέρει κάποιο τίτλο είτε όχι, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

“ Προς το παρόν είμαστε στη δεύτερη θέση και μόλις έναν βαθμό από την κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε να τα κερδίσουμε όλα. ”

Για την αντίδραση της ομάδας μετά το 0-1: 

“ Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ, αλλά παραμείναμε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Ήταν αρκετά καλή η αντίδρασή μας. Κάναμε ό,τι ακριβώς έπρεπε, για να γυρίσουμε το παιχνίδι. ” Δήλωσε ο Andrew Robertson.

Για τον επαναληπτικό με την Bayern: 

“ Φυσικά και έχουμε καλή ψυχολογία και θα πάμε στο Μόναχο για την πρόκριση. Αυτό πρέπει να κάνουμε. ”

“ Πέρυσι κάναμε μια πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση και δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. ”

“ Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε. ”

Οι Reds πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com