Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino και Mane καθάρισαν την Bunrley!

Firmino και Mane καθάρισαν την Bunrley!

Πολύ σημαντική νίκη για τη Liverpool! Οι Reds έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με σκορ 3-2 της Bunrley. Μείωσε ξανά στο 1 βαθμό από την Manchester City την απόσταση από την κορυφή η ομάδα του Klopp.

Οι Clarets προηγήθηκαν με γκολ (επιθετικό φάουλ), όμως οι Reds είχαν απάντηση. Πρώτα με τον Firmino, έπειτα με τον Sadio Mane, μετά με τον Firmino και στο τέλος ξανά με τον Mane. Ο Gudmunsonn είχε μειώσει σε 3-2.

Α’ Ημίχρονο: Ενδεκάδα με μια έκπληξη παρέταξε ο Jürgen Klopp, καθώς στο αρχικό σχήμα βρέθηκε ο Adam Lallana, ενώ ο Bobby Firmino επέστρεψε στην ενδεκάδα. Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η αγώνας για τη Liverpool, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα απευθείας κόρνερ του Westwood. Υπήρξε ξεκάθαρο φάουλ στον Alisson Becker, αλλά ο Marriner δεν είδε τίποτε, όπως συνηθίζει σε αγώνες της Liverpool άλλωστε. Ο Firmino έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 13’, αλλά ο Tarkowksi μπλόκαρε την προσπάθειά του. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην τα κατάφερε στο 13’, αλλά ισοφάρισε στο 19’! Ο Salah έκανε μια ωραία κίνηση από τα δεξιά, Tarkowski και Mee δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Bobby έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Απο μακριά δοκίμασε τα ποδιά του ο Alexander-Arnold, αλλά το σουτ του έφυγε αρκετά ψηλά. Η Liverpool 9 λεπτά αργότερα από την ισοφάριση έκανε την ανατροπή. Με ένα πανέμορφο τελειώμα του Sadio Mane. Είχε προηγηθεί ένας λάθος της άμυνας της Burnley έπειτα εξαιρετικό τάκλιν του Adam Lallana και μέσω του Salah στρώθηκε στον Σεναγελέζο. Μόλις δύο λεπτά μετά έφτασε και ο Mo Salah κόντα στο γκολ με ένα δυνατό σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας του Heaton. Οι Reds κράτησαν σωστά τη μπάλα και προστάτεψαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο: Με ένα καλό πλασέ του Salah ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Αιγύπτιος έψαχνε το γκολ. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε περίπου 20 λεπτά αργότερα, στο 67’. Ο Robertson έβγαλε μια καλή σέντρα, αλλά ο Wijnaldum δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά. Η συγκεκριμένη φάση δεν είχε μεγάλη σημασία, διότι ο Bobby Firmino έκανε το 3-1 μερικά δευτερόλεπτα αργότερα. Ο Heaton έκανε λάθος στο βολέ του και έδωσε την μπάλα ακριβώς πάνω στον Salah, ο Φαραώ πάτησε περιοχή, προσπαθήσε να σκοράρει, τον έκοψε ο Taylor, αλλά ο Firmino ήταν στο σωστό σημείο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας. Μετά το γκολ ο Klopp πραγματοποιήσε την πρώτη του αλλαγή και πέρασε στο ματς τον Henderson αντί του Wijnaldum. Ο Taylor σταμάτησε και ένα σουτ του Mane στο 75’. Ο Lallana έμεινε στον αγώνα για 77 λεπτά και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, αντικαταστάθηκε από τον Naby Keita. Η Liverpool είχε και δοκάρι στο ματς. Με τον Sadio Mane στο 82ο λεπτό από κοντινή απόσταση μετά από εξαιρετική σέντρα του Alexander-Arnold. Ο Trent αντικαταστάθηκε στο 86’ από τον Sturridge. Ο Mo Salah δεν βρήκε το γκολ ούτε στο 88’. Ο Heaton τον σταμάτησε με μια εκπληκτική επέμβαση. Η Burnley κατάφερε να μειώσει προσωρινά με μια κεφαλιά του Gudmunsonn στο 90’, αλλά όχι για πολύ. Η Liverpool κάθαρισε τον αγώνα στο 93’ με τον εκπληκτικό Sadio Mane, ο οποίος πέρασε και τον Heaton και έγραψε το 4-2. 16 τα γκολ του Σενεγαλέζου στην Premier League. 

Πρωταγωνιστές Mane και Firmino!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com